Винника поруч немає: у мережі з’явилося свіже фото коханої жінки співака – що сталося з обличчям Таюне

У Мережі з'явилася фотографія Таїсії Сватко, яку було зроблено вже після її переїзду з Олегом Винником до Німеччини. Співачку просто не впізнати!

Історія раптового зникнення у 2022 році найпопулярнішого співака, з багатомільйонним фан-клубом, що складається практично з одних жінок, Олега Винника мала несподіваний поворот. Як з’ясувалося за півтора року, улюбленець української публіки разом зі своєю бек-вокалісткою Таюне, яку вважали його таємною дружиною та сином, виїхав до Німеччини.

Таюне та Олег Винник
Таюне та Олег Винник

Довгий час артисти не виходили на зв’язок та навіть не відповідали на повідомлення від близьких друзів. Однак, деяким шанувальникам все ж таки вдалося з ними зустрінеться. Мало того, навіть зробити спільне фото.

У мережі з'явилося свіже фото Олега Винника в обіймах жінки
У мережі з’явилося свіже фото Олега Винника в обіймах жінки

Так, напередодні керівник найбільшого фан-клубу Олега Винника та Таїсії Сватко їх представниця в Україні Валерія Барон оприлюднила свіже фото зі співаком, яке було зроблено після його втечі до Німеччини.

На сторінці Instagram також можна знайти знімок з Таюне. У кадрі Валерія та співачка позують обійнявшись. У коментарі Барон зазначила, що зустріч відбулася у Берліні на День Незалежності України у 2022 році. На фото Таїсію практично не впізнати – у неї помітно відросло волосся, зібране в пучок і дуже сумний погляд.

У мережі з'явилося свіже фото коханої жінки співака - що сталося з обличчям Таюне
У мережі з’явилося свіже фото коханої жінки співака – що сталося з обличчям Таюне

Як виглядає Таюне зараз, невідомо. Артистка не публікує фотографій і, як і раніше, не виходить на зв’язок. Натомість нещодавно відомий блогер Богдан Беспалов розкрив деякі подробиці з життя пари та деталі їхнього раптового від’їзду. За словами Беспалова, який посилається на свої таємні джерела, Винник забрав гроші зі скасованих концертів в Україні та з ними поїхав до Німеччини.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Що стосується чуток про його “страшну хворобу” від якої він, нібито, лікується і тому не виходить на зв’язок, а також операції у Таюні, то Беспалов стверджує, що вона була, але має суто косметичний характер. Як справи насправді, покаже час. А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Секрети молодості від Каті Великої з “МастерШеф”: як завжди виглядати яскраво та стильно після 40 років

Найяскравіша учасниця всіх сезонів "МастерШеф" Катя Велика на власному прикладі показала, як після 40 років виглядати стильно та молодо. Нічого нового просто знає ТОП-7 простих правил від стилістів.