Забрав доньку у матері-москвички в іншу країну: Мурат Налчаджиоглу залишив колишню Ані Лорак на самоті

Колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу показав, як разом із 13-річною дочкою відпочиває на батьківщині у Туреччині. Компанію їм склала його нова кохана.

Шлюб українки Ані Лорак та турка Мурата Налчаджиоглу розпався через 8 років після весілля через систематичні зради бізнесмена, який не соромився з’являтися на публіці з іншими дівчатами, доки артистка була на гастролях. Співачка не стала роздмухувати гучний скандал, а просто тихо розійшлася, причому, подружжю вдалося зберегти добрі дружні стосунки заради єдиної дочки Софії. Дівчинка переважно проводить час із мамою в Москві, але дуже часто зустрічається з батьком, який навіть після початку війни залишився жити в Україні.

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата
Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата

Так, напередодні Мурат оприлюднив фотографії, на яких позував у машині разом із донькою. Зважаючи на все, після її дня народження, Налчаджиоглу вирішив забрати 13-річну Софію у мами-москвички і провести разом з нею відпустку. Для відпочинку бізнесмен як завжди вибрав Туреччину, де живуть бабусі, тітки та дядьки Софії.

Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з дочкою від Лорак у Туреччині
Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з дочкою від Лорак у Туреччині

Зважаючи на все, компанію їм склала нова пасія Мурата, з якою він нібито розійшовся – модель Анастасія Фоксі. Дівчина оприлюднила знімки з того ж готелю, де знаходиться Налчаджиоглу зі своєю дочкою. До речі, Соня вже знайома з коханою батька. Взимку, коли дівчинка відпочивала з ним в Арабських Еміратах, то весело проводила час із Фоксі та компанією.

Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з дочкою від Лорак
Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з дочкою від Лорак

Цікаво, чи взяла на відпочинок модель свого сина від колишніх стосунків, чи приїхала одна? Нагадаємо, що поки Соня проводить час зі своїм батьком у Туреччині, її мама Ані Лорак, яка так і продовжує мовчати про війну, спокійно працює в Росії – дає концерти, знімається у шоу-програмах та записує нові кліпи.

Схожі статті

Секрети молодості від Каті Великої з “МастерШеф”: як завжди виглядати яскраво та стильно після 40 років

Найяскравіша учасниця всіх сезонів "МастерШеф" Катя Велика на власному прикладі показала, як після 40 років виглядати стильно та молодо. Нічого нового просто знає ТОП-7 простих правил від стилістів.