Оля Полякова розповіла, що її дочка хотіла стати хлопчиком: “В такому віці починає усвідомлювати, хто вона”

Відома українська співачка Оля Полякова зробила неймовірне зізнання на рахунок своєї молодшої дочки. Виявляється, дівчинка захотіла бути хлопчиком.

Публіка прекрасно знайома з обидвома дочками знаменитої української співачки Олі Полякової. Марія вже доросла та отримує вищу освіту. А молодша Аліса 2 роки відвідувала школу Великобританії, і лише зараз повернулася до України, як цього дуже хотіла.

Раніше дівчинка була постійною героїнею блогу її матері. Звичайно, 2022-го ситуація кардинально змінилася в країні і у зіркові родині включно. Оля завжди говорила, що дуже переживає за своїх дітей, тому намагалася обидвох захистити. Тим не менш, хоча й різними шляхами, але вони повернулися у своє родинне гніздечко, з якого вилітати поки не хочуть.

Оля Полякова розповіла, що її дочка ідентифіковувала себе як хлопчика

Оля Оля Полякова розповіла, що її дочка ідентифіковувала себе як хлопчика

Варто відмітити, що публіка дуже добре пам’ятає, як Аліса називала себе Валєрою. Виявляється, що все не так просто.

На тлі скандалу Оля Полякова розповіла про те, що її дочка виявляється дійсно хотіла бути хлопчиком, але вона дала їй все, що вона хотіла і в результаті зараз Аліса обожнює сукні і ідентифікує себе як дівчинку.

“Моя Аліса в 9 років заявила, що вона хлопчик і її звуть Валера. Що я повела дитину до психіатричної лікарні? Ні! Я сказала: “Добре, якщо ти хочеш бути хлопчиком, що тобі для цього треба?”. Вона сказала, купити їй чоловічі плавки, тато їх купив. Дитина проплавала в них, потім знову почала ходити в сукнях. Усвідомлювати, хто вона, коли цей процес проходить, вона визначається”

Нагадуємо, що декілька місяців тому Оля Полякова потрапила у скандал через Влада Міцкевича. Кулінар заявив, що він мав роман зі співачкою і близько року вони жили разом.

Однак, співачка пізніше заявила, що це неправда, вони були хорошими друзями і ніякої граматичної основи у їхніх стосунках не було. Мовляв, у Міцкевича проблеми і саме тому він так поводиться. Зокрема, Оля заявила, що він її шантажував.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.