Як виглядає маленька донька Олександра Усика: татова принцеса, дуже схожа на свою красуню-маму (фото)

Дружина знаменитого українського боксера Олександра Усика Катерина вперше показала маленьку дочку, яка народилася у січні 2024 року. Яка мила дівчинка!

Дружина знаменитого українського боксера Олександра Усика, який у травні 2024 року здобув нищівну перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі, дуже рідко з’являється в Мережі та на публіці. Однак, іноді Катерина Усик робить виняток.

Так, напередодні дружина легендарного українського боксера оприлюднила кілька знімків, на яких вперше показала їхня маленька дочка Марія, яка з’явилася на світ чотири місяці тому (28 червня маляті виповниться 5 місяців). На фотографіях щаслива багатодітна мама позувала на вулиці у стильному блакитному костюмі із атласу з брендовою сумкою CELINE. На руках була маленька дочка у милому білому комбінезончику та футболці. На голові у у дівчинки був мереживний чепчик.

Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку
Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку

Неозброєним поглядом видно, як сильно дівчинка схожа на свою красуню-маму. Катерина не стала залишати коментарі, а лише відзначила фото смайликами у вигляді серця. Цього ж дня дружина Усіка оприлюднила колаж із фотографіями доньки, які, зважаючи на все, були зроблені вдома напередодні. Маленька Марія лежала на животику серед іграшок і пильно дивилася на камеру.

Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку
Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку

А напередодні Олександр Усик показав своїх синів – Михайла та Кирила, які позували з його чемпіонськими поясами.

Олександр Усик показав, як виглядають двоє його синів
Олександр Усик показав, як виглядають двоє його синів

Так само пара виховує дочку Єлизавету. Дівчинці вже виповнилося 13 років і вона старша дитина у сім’ї.

Нагадаємо, що Олександр та Катерина знають один одного з юності. Пара навчалася в одній школі у Сімферополі, проте, тоді яскрава дівчина не звертала увагу на спортсмена-початківця і погодилася піти з ним на побачення тільки після того, як Усик виграє свій перший бій.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.