Наталія Могилевська забула про коханого Валентина і вразила зізнанням про зміни вдома: “Шукаю гарного”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська зробили зізнання на рахунок особистого життя після появи в неї двох прекрасних діток. Артистка декого шукає.

Останні 10 років у житті Наталії Могилевської наче була пауза. Колись її особисте життя активно обговорювалося журналістами, було масу матеріалу на цей рахунок, і зірка поводилася вельми відкрито. Пізніше ця ера закінчилася. Наталія відмовилася обговорювати свого колишнього, запевняла, що самотня, що вже і казати про дискусії на рахунок дітей…

Однак, стагнація завершилася і в якийсь період Могилевська надолужила усе, і публіці про це не розповіла.

Хіба що зізналася, що в її житті з’явився коханий Валентин, який дуже їй допомагав, зробив з неї прекрасну дружину і вселив віру у те, що вона зможе стати матір’ю. Коли Наталія Могилевська про це розповідала, вона приховала, що вже нею була.

Два з половиною роки тому Могилевська взяла під своє крило двох прекрасних дівчат, які стали її дочками.

Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома

Падчерки Наталії Могилевської показали, як вони виглядають зараз
Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома

Можливо, якби до мережі не злили фотографії артистки з маленькою спадкоємицею, вона б ще не скоро розповіла про те, що відбувається в її сім’ї насправді. Але правда вийшла назовні і довелося говорити з публікою.

При цьому Наталія відмовляється показувати своїх дочок, запевняючи, що вони тільки-но адаптувалися до нових реалій, і робити їх публічними — це абсолютно зайве, адже досвід все ж таки травматичний.

Натомість вона охоче розповідає про труднощі, з якими стикається сама. Наприклад, вона зізналася, що не справляється з власним садом, який обожнює. Судячи з усього, про Валентина вона у цьому питанні навіть не думає, і допомогти з цим він своїй коханій не може.

Тому співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона шукає спеціаліста, який допоможе їй тримати її територію біля будинку у порядку та підтримувати красу.

Схожі статті