Він схожий на Потапа: Настя Каменських запримітила американця Дена, який шукає собі дівчину за оголошенням

Співачка Настя Каменських, яка зараз знаходиться в Нью-Йорку, побачила цікаве оголошення від якогось американця, який зовні дуже схожий на Потапа.

Співачка Настя Каменських останні кілька місяців постійно проживає за кордоном, де намагається побудувати кар’єру та підкорити латиноамериканський музичний ринок. Знаменитість вже записала кілька пісень іспанською мовою, які активно просувають аудиторії. Каменських уже засвітилася на місцевому телебаченні та побувала на преміях, де вручаються нагороди латиноамериканським виконавцям.

Каменських засвітилася на червоній доріжці латиноамериканської музичної премії
Каменських засвітилася на червоній доріжці латиноамериканської музичної премії

А нещодавно Настя Каменських вирушила до Нью-Йорка (США). У своєму мікроблозі співачка вже встигла оприлюднити кілька фотографій із прогулянки красивим сучасним містом. Одна з них привернула особливу увагу шанувальників. У кадрі Настя зняла оголошення від якогось американця на ім’я Ден, який шукає собі таким чином дівчину. На фото був чоловік, який зовні дуже нагадував Потапа.

Настя Каменських знайшла американця, який схожий на Потапа
Настя Каменських знайшла американця, який схожий на Потапа

Можливо, тому Каменських вирішила оприлюднити. Нагадаємо, що останнім часом у Мережі все частіше з’являються чутки про те, що Настя та Потап більше не є парою. Подейкують, що пара офіційно розлучилася. Приводом став близький зв’язок продюсера із близькою подругою Каменських – дизайнеркою Анною Завгородньою. Раніше дівчата були нерозлучні, але з деяких пір подруга різко зникла не лише з Instagram, а й із життя Насті.

Настя Каменських та Анна Завгородня
Настя Каменських та Анна Завгородня

Що сталося насправді, не відомо, але те, що Потап та Настя живуть окремо у різних країнах – це вже факт. Хоча самі знаменитості постійно натякають, що вони, як і раніше, разом, та не збираються розлучатися.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті