Руслан Сенічкін розповів, чому спочатку не прийняв свою партнерку Людмилу Барбір: “Так, я був егоїстом”

Відомий український ведучий Руслан Сенічкін вперше розповів, чому спочатку не прийняв свою партнерку Людмилу Барбір. Виявляється, на це була вельми серйозна причина.

Зараз просто неможливо уявити цей дует в якомусь іншому складі. Складається враження, що Людмила та Руслан були народжені для того, щоб стати успішним телевізійним дуетом. Неодноразово їх підозрювали у романі, адже між ними виникає настільки серйозна хімія, що досягає глядачів у кожному куточку України.

Але обидва вже 10 років вимушені пояснювати: між ними нічого романтичного немає, і вони — прекрасні друзі, які обожнюють проводити час разом, прекрасно ладнають, і можуть вийти на філіжанкою кави. Тим не менш, напруги іншого характеру між ними не виникало. Це офіційна версія.

Чому Людмила Барбір не обрала Сенічкіна
Руслан Сенічкін розповів, чому не був радий співпраці з Людмилою Барбір

Людмила Барбір давно заміжня і виховує сина Тараса. Руслан навпаки запевняє, що не зацікавлений у створенні родини і почувається цілком комфортно. На даний момент він не планує нічого серйозного у своєму житті.

Руслан Сенічкін розповів, чому не був радий співпраці з Людмилою Барбір

Які стосунки між Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір
Руслан Сенічкін розповів, чому не був радий співпраці з Людмилою Барбір

І попри те, що зараз ці двоє — блискучий тандем, який вже багато років не можуть переплюнути жодні телевізійні дуети, виявляється, що спочатку Руслан дуже не хотів працювати з Людмилою і мав на це причину.

Сенічкін зазначив, що він хотів працювати в парі з Мариною Леончук. Ведучий регулярно та відкрито говорив про те, що хвилюється на цей рахунок, і не приховував свого невдоволення як від продюсерів, так і від своєї партнерки.

“Я переживав і висловлював своє невдоволення. М’яко. Так, я був егоїстом. Мені було комфортно працювати із Мариною Леончук. Я Людмилі прямо сказав свої переживання з цього приводу. Але потім я почав бачити унікальний драйв і як вона розкривається у форс-мажорних ефірних питаннях”, – повідомив він.

За словами ведучого, з часом, коли він побачив надзвичайний талант та професіоналізм Людмили, вона для нього відкрилася, і він змінив свою думку.

Схожі статті