Гречка та трохи овочів: Влад Яма показав, чим харчується його родина за кордоном – ідеальний сніданок

Український танцюрист та хореограф Влад Яма, який третій рік із сім'єю проживає у США, показав свій скромний сніданок. На тарілці додалася гречка, а до цього були лише овочі.

Коли відомий хореограф Влад Яма раптово з’явився у США та почав виправдовуватися, що виїхав за кордон із сім’єю ще до початку війни, йому мало хто повірив. У Мережу просочилася інформація, що сімейство Яма у складі танцюриста, його дружини Ліліани та сина Леона перетинала кордон уже після початку бойових дій. Знаменитість не став коментувати чутки, а продовжував, як ні в чому не бувало, розповідати про своє нове заокеанське життя, чим ще більше дратував українців. Навіть його участь у благодійних заходах не рятувала ситуацію. Після кожного недоречного посту на Яму обрушувався шквал “хейту”. Потім артист став обережнішим.

Влад Ямап
Влад Ямап

Так, напередодні Влад Яма став регулярно публікувати у “сториз” свого Instagram тарілки, на яких показував, з чого зараз складається раціон його харчування. На одному з фото можна побачити кілька помідорів-чері, скибочки огірка та болгарського перцю. Не густо.

Влад Яма показав свій ідеальний сніданок за кордоном
Влад Яма показав свій ідеальний сніданок за кордоном

А на наступному знімку, який з’явився днями, до овочів додалася ложка гречаної каші та смажене яйце.

“Ідеально”, – похвалився Яма.

Влад Яма показав свій ідеальний сніданок за кордоном
Влад Яма показав свій ідеальний сніданок за кордоном

У кадрі також можна побачити дитячу руку, напевно, це його син Леон, який приготувався снідати. Зважаючи на все, життя артиста в США виявилося не таким райдужним, як йому хотілося б. Деякі подробиці розповів блогер Богдан Беспалов. Посилаючись на свої джерела, він повідомив, що кар’єра танцюриста за кордоном, про яку мріяв, так і не склалася.

Наразі хореограф перебивається випадковими заробітками та дає приватні уроки танцю. Власної студії Яма не має, він ходить по домівках своїх клієнтів. Про це зірковий танцюрист  розповідав вже сам, коли вперше за довгий час відповідав на запитання підписників.

Влад Яма не став приховувати, чим заробляє в Америці

Схожі статті

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.