За яких умов Влад Яма і Олег Винник можуть повернутися до України: своє майбутнє зірки бачать за кордоном

Стало відомо, що артисти, які залишили Україну після лютого 2022 року, вже мають хитрий план – хтось на кар'єру за кордоном, хтось хоче повернутись назад до України. Чекають на зручний момент.

На початку війни багато українських артистів екстрено покинули Україну. Усі вони стверджують, що це зробили ще до початку вторгнення російських військ. У цьому списку – репер та продюсер Потап, “вождь вовчиць” співак Олег Винник та звичайно ж хореограф та танцюрист Влад Яма. Всі вони до своєї втечі користувалися безмежним авторитетом і любов’ю шанувальників, у всіх були карколомні кар’єри. Вже пізніше з’явилася інформація, що Винник та Яма виїжджали незаконно, проте зірки категорично заперечують.

Найбільше вразив Олег Вінник, який просто зник. Майже півтора року шанувальники шукали співака. Питання – “Куди зник Винник?”, – став найпопулярнішим. У Мережі подейкували, що артист хворий на невиліковну хворобу, тому не може з’являтися на публіці. Якого ж було здивування шанувальників, коли на інтерв’ю Вікторії Курочці Винник з’явився у піднесеному настрої, живий та відносно здоровий.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз
Олег Винник вперше розповів про свій діагноз

На запитання про свою хворобу співак коротко відповів, що на неї хворіють 3% європейців, більше нічого уточнювати не став.

Про своє повернення до України найближчим часом Олег нічого не говорив. Проте, блогер Богдан Беспалов та багато колег співака вважають, що навіть якщо Винник повернеться, то повернути прихильність глядачів йому буде дуже складно. Більше такої карколомної кар’єри йому не бачити. Залишається лише повернутися до німецького театру, де Винник працював ще до того, як став популярним в Україні.

За яких умов Влад Яма і Олег Винник можуть повернутися до України
За яких умов Влад Яма і Олег Винник можуть повернутися до України

Що стосується Влада Ями, то всі його надії на успішну кар’єру в Америці впали. Третій рік танцюрист намагається щось зробити, але до свого рівня популярності в Україні так і не наблизився. Мало того, артист навіть не має власної студії. Зараз він підробляє виступами як діджей, а також викладає приватні уроки танцю по домівках клієнтів.

За яких умов Влад Яма і Олег Винник можуть повернутися до України
За яких умов Влад Яма і Олег Винник можуть повернутися до України

Подейкували, що Яма не втрачає надію повернутися, тільки чекає на підходящий момент. Чи спрацює його “хитрий план”, не відомо. Час покаже.

Схожі статті