Ольга Сумська розповіла, як зрадила законному чоловіку і зізналася йому в цьому: на неї вдома чекав скандал

Популярна українська акторка Ольга Сумська розповіла про те, як правда про її невірність спливла назовні, і якою була реакція чоловіка. Детальніше в статті.

Ольга В’ячеславівна Сумська завжди була відкритою на рахунок свого шлюбу та стосунків з чоловіком. З Віталієм Борисюком вона прожила разом більше 20 років. Не так давно вони навіть зіграли нове весілля на честь святкування річниці.

Пара пройшла разом величезний шлях і часом навіть не приховувала того факту, що шлюб серйозно страждає від криз. Зокрема, у 2010-му преса пропускала, що актори вже не будуть разом. Тим не менш, вони довели, що кохання може перемогти абсолютно все.

Ольга Сумська розповіла, як Євген Паперний дізнався про її зраду

Ольга Сумська засвітилася в Інтерсіті
Ольга Сумська розповіла, як Євген Паперний дізнався про її зраду

Але їхня історія починалася вельми скандальним, хоча і прозаїчнем чином. Так, коли Ольга Сумська познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, вона була заміжнею за Євгеном Паперним.

Подружжя не було щасливим. У вже немолодого актора були залежності, а Ольга В’ячеславівна почувалася дискомфортно в сім’ї. При цьому у пари була маленька донечка Антоніна. Незабаром до театру прийшов красень Віталій Борисюк, який став партнером Ольги В’ячеславівни по сцені. Між ними одразу розгорівся роман.

Про це знала уся трупа. Втім, Євген не розумів очевидного до останнього. Ольга Сумська навіть якось публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на якій вони з Борисюком цілуються, поки Паперний дивиться в іншу сторону.

Під час чергового скандалу вдома Сумська все ж таки зізналася чоловіку у тому, що зраджує йому. Паперний не стримував гніву, почувши сумну правду. На цьому їхні стосунки завершилися. Ольга Сумська переїхала до молодого обранця, коли той ще жив з батьками.

Омріяного весілля Ольга В’ячеславівна не отримала, адже тоді в них було погане фінансове становище. І власне, коли криза застала їх через 10 років Євген прийняв рішення запросити акторів до свого театру. Зараз це тріо підкорює всю Україну.

Схожі статті

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий український репер та продюсер Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.