Як виглядає маленька падчерка Святослава Вакарчука: у дітей музиканта є старша сестра – копія мами

Як виглядає маленька падчерка Святослава Вакарчука? Як з'ясувалося, у дітей музиканта є старша сестра, яка до того ж копія мами. Святослав ніколи про неї не говорив публічно.

Можна сказати, що зірка вже давно досвідчений вітчим, адже у своєму першому союзі з Фонарьовою виховував дівчинку коханої від попередніх стосунків. Зараз вона вже досягла зрілого віку, отримала блискучу освіту і будує своє життя окремо. Які в неї стосунки з музикантом невідомо, адже вона завжди вела закритий образ життя.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його падчерка Софія

Святослав Вакарчук поділився деталями розлучення з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його падчерка Софія

Натомість Святослав Вакарчук 2 роки тому став по-справжньому багатодітним батьком: після появи первістка в нього з’явилася дочка Соломія, а окрім того в сім’ї живе рідна сестра дітей співака Соня, яка успадкувала від своєї матері неймовірний рудий колір волосся, а також яскраво-сині очі.

Про життя родини відомо об’єктивно мало. Напевно, якби не інсайдери, публіка навіть не знала про те, хто народив Святослав Вакарчук у двох прекрасних діток. Але тривала співпраця з Євгенією Яцутою дала свої плоди: правда швидко вийшла назовні.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його падчерка Софія

Зокрема саме завдяки зливу фотографії до мережі стало відомо про те, що Вакарчук стане батьком вдруге: Святослав не поспішав говорити про те, що його кохана знову вагітна.

Але 2 роки тому співаку, попри велике бажання проводити час зі своїми спадкоємцями, довелося покинути домівку та гастролювати з благодійними концертами. Таким чином артист вважає, що вносить свою долю у майбутню перемогу України. Також Вакарчук неодноразово сказав, що йому довелося розтавляти пріоритети, і він вибрав боротьбу саме тому, що хоче хороше майбутнє для своїх дітей.

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий український репер та продюсер Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.