Несподіваний поворот: Гросу у кепці Мікі-Мауса нарвалася на критику в Мережі – образилася і відповіла із США

Аліну Гросу, яка зараз проживає з чоловіком у Лос-Анжелісі, розкритикували за відпочинок у Діснейленді. Співачка образилася і не промовчала.

Наприкінці 2022 року співачка Аліна Гросу, після низки трагічних особистих подій, пов’язаних не тільки з війною, переїхала до США. Дівчина пояснила це своїм бажанням продовжити освіту та підвищити вокальну та акторську майстерність в одній із престижних шкіл у Лос-Анджелесі. За цей час у житті співачки все кардинально змінилася – в Америці вона активно зайнялася творчістю та зустріла свого майбутнього чоловіка, з яким уже зіграла весілля. Тепер Аліна абсолютно щаслива і хоче ділитися своїм щастям та радістю з іншими.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Так, напередодні Гросу вперше побувала у Діснейленді. У своєму Instagram виконавиця розповіла, що це чоловік зробив для неї сюрприз, щоб відпочити та провести разом час із ностальгією по дитинству – купити ці вуха Мікі Мауса, подивитися мультик, з’їсти солодке морозиво, покататися на гірках та трохи побути принцесою.

Проте “щасливі фото” артистки справили на деяких її підписників негативний ефект. У коментарях співачку розкритикували за те, що вона дозволила собі опублікувати радісні знімки, коли в Україні гинуть діти. У своєму пості користувачка попросила Гросу “не ображатися”, але вже було пізно – співачка образилася і вирішила поставити шанувальницю на місце та все пояснити.

Гросу у кепці Мікі-Мауса нарвалася на критику в Мережі - образилася і відповіла із США
Гросу у кепці Мікі-Мауса нарвалася на критику в Мережі – образилася і відповіла із США

У відповідь Аліна написала, що ні на мить не забуває про війну в рідній Україні і постійно займається волонтерством. Гросу зазначила, що напередодні закрила збір для дітей, які залишилися без батьків та наголосила, що має право на особисте життя. Щодо “щасливих фотографій”, артистка вважає, що має бути чесною зі своєю аудиторією, тому й публікує їх.

“Хтось збоку зніме і скаже, що я щось приховую”, – написала Аліна Гросу.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті