Андрій Джеджула вперше висловився про розлучення екс-дружини Санти Дімопулос з багатієм: “Погана новина”

Популярний український телеведучий та шоумен Андрій Джеджула вперше відреагував на новину про завершення шлюбу колишньої дружини Санти Дімопулос.

Зірку це стосується напряму, адже його старшого сина тривалий час виховував саме обранець артистки. Окрім того, чоловіки добре знайомі і неодноразово спілкувалися між собою, так як питання виховання дитини вимагало певного регулювання та домовленостей.

Нагадуємо, що місяць тому Санта повідомила про своє розлучення. Підписники вже тривалий час підозрювали пару у тому, що відбувається дещо недобре. Зокрема, така думка виникла через раптово поїздку Санти до України, а також тривалі канікули її сина разом з батьком.

Як з’ясувалося, артистка навіть вперше зв’язалася за тривалий час з колишнім чоловіком, адже обставини даного вчинку вимагали.

Андрій Джеджула прокоментував розлучення колишньої дружини Санти Дімопулос

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула
Андрій Джеджула прокоментував розлучення колишньої дружини Санти Дімопулос

У своєму новому інтерв’ю телеведучий вперше розповів, як ставиться до отриманої новини. За його словами, це погано.

“Я вважаю, що це погана новина. Мій син жив у середовищі, до якого звик, а зараз це все змінюється. Відверто хочу сказати, що я з чоловіком Санти дуже легко знаходив спільну мову. Ми спілкувалися з ним час від часу, коли вимагали цього якісь питання, пов’язані з сином”, – розповів зірка в інтерв’ю Oboz.ua.

Санта Дімопулос з сином від Андрія Джеджули
Андрій Джеджула прокоментував розлучення колишньої дружини Санти Дімопулос

При цьому зірка одразу наголосив, яка сторона питання його хвилює: а саме адаптація його спадкоємця у сім’ї, а також імовірність того, що йому знову доведеться звикати до нового обранця своєї матері, що може стати болісним досвідом, а також принести певні тривоги.

В свою чергу сама співачка так і не назвала причину розставання зі своїм чоловіком, і дала зрозуміти, що воно було максимально екологічним та простим. Судячи з усього, пара вже давно не живе разом, а розлука продиктована не тільки подіями в світі, але й роботою. Однак, також існує ймовірність, що Санта багато чого не розповідає, або захистити свою сім’ю від пліток.

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий український репер та продюсер Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.