Репяхова показала Тищенку, як треба колоти ботокс і філери, щоб не стати схожим на Леонтьєва (ФОТО)

У мережі висміяли екс-суддю "МастерШеф" нардепа Миколу Тищенка після його чергового походу за красою. Здається, він трохи переборщив із ботоксом та філерами.

Екс-суддя “МастерШеф” ресторатор Микола Тищенко, після своєї яскравої телевізійної кар’єри, вирішив податись у нардепи, і тут почалося найцікавіше. Епатажний політик прославився своїми смішними та безглуздими висловлюваннями, які відразу ставали мемами.  А днями Микола дав новий привід говорити про себе.

Після того, як вийшло нове інтерв’ю Тищенка на Ютуб-каналі ASATrьопс, Мережа вибухнула від коментарів, але обговорювали вже не висловлювання нардепа, а його зовнішність. Річ у тому, що обличчя 53-річного Миколи змінилося настільки, що тепер він не схожий сам на себе. Користувачі припустили, що Тищенко дуже захопився “уколами краси” і явно переборщив з ботоксом та філерами. Набряки на вилицях, вузькі очі – все це характерні ознаки зайвих маніпуляцій. “Красою” це вже назвати складно.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом
Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Користувачі кишила їдкими коментарями, де Миколу Тищенка порівнювали з Валерієм Леонтьєвим, популярним російським фрик-блогером Олегом Монголом тощо. Дехто припустив, що у нардепа один косметолог із Путіним, а також, що Микола піддався на рекламу та пішов моделлю на безкоштовні уколи краси.

Не втримався і співак Володимир Дантес, який оприлюднив фотографії Миколи Тищенка з інтерв’ю у себе в “сториз” та попросив дівчат, хто робить “такі непомітні уколи краси”, зв’язатися з кимось.

Миколу Тищенка підозрюють у невдалих уколах краси
Миколу Тищенка підозрюють у невдалих уколах краси

Наприклад, із молодою дружиною Віктора Павліка, яка нещодавно вдосконалила свою зовнішність так, що, на думку багатьох своїх підпистників, стала схожою на Тіну Кароль. Але це швидше “плюс”, ніж “мінус”.

Катерина Репяхова після ринопластики
Катерина Репяхова після ринопластики

Після зміни форми носа у пластичного хірурга рік тому та підборіддя у косметолога за допомогою філерів днями 30-річна Катя Репяхова стала виглядати дуже привабливо. Наче й не було жодних втручань.

Катерина Репяхова змінила овал свого обличчя і показала результат

Схожі статті