На красивому: чому українські зірки обирають чорний колір – Мішина, Кароль та Астаф’єва в елегантних образах

Українські зірки останнім часом обирають образи чорного кольору. Чому головні модниці країни віддають перевагу цьому благородному відтінку?

Останнім часом, незважаючи на наявність величезного асортименту яскравих барвистих речей, багато українських модниць почали з’являтися на публіці в неймовірно красивих елегантних образах чорного кольору.

Так, екс “Холостячка” актриса Ксенія Мішина засвітилася на заході в елегантному комплекті, що складався із брюк-палаццо та вкороченого топу у вигляді корсету, який ідеально підкреслив усі переваги її фігури. До цього знаменитість продемонструвала чорний комплект із трикотажу із брюками високої посадки та об’ємної футболки.

Чому українські зірки обирають чорний колір
Чому українські зірки обирають чорний колір

Співачка, ведуча та блогерка Даша Астаф’єва, яка постійно знімається у рекламі одягу для українських брендів, часто демонструє образи у чорному кольорі. Наприклад, нещодавно знаменитість знялася для фотосесії в елегантній чорній сукні облягаючого силуету на широких бретельках із красивим квадратним вирізом у зоні декольте. А до цього Астаф’єва продемонструвала елегантний чорний костюм із широкими брюками та приталеним жакетом, який одягла на красиву чорну білизну.

Чому українські зірки обирають чорний колір
Чому українські зірки обирають чорний колір

Співачка Тіна Кароль теж часто з’являється у чорному. На останній зйомці зірка постала в костюмі з брюками та піджаком в стилі оверсайз. Також співачка показала ще один варіант “маленької чорної сукні, в якій виглядала неймовірно стильно.

Чому українські зірки обирають чорний колір
Чому українські зірки обирають чорний колір

То ж чому знаменитості обирають чорний?

Стилісти вважають, що речі в чорному відтінку завжди виглядають елегантніше, ніж такі ж, але в іншому кольорі. Річ у тому, що чорний здатний зробити будь-яку жінку мініатюрнішою та стрункішою. Він як полотно, на основі якого можна створити будь-який образ на всі випадки життя. До того ж на тлі чорного  прикраси та аксесуари завжди виглядають більш виграшно. Чорний колір підходить всім, незалежно від комплекції, відтінку волосся і віку. На будь-якому заході чи просто прогулянці він виглядатиме доречно та гармонійно. До того ж чорний колір ніколи не вийде з моді – це вічна класика!

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий український репер та продюсер Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.