Після новини про зраду Потапа Настя Каменських розповіла про стосунки з іншим: “Утворилася синергія”

Після новини про зраду Потапа Настя Каменських розповіла про стосунки з іншим. Співачка наважилася на неочікуваний крок, і тепер розмови лише про це.

Знаменита українська виконавиця Настя Каменських багато років виступала у дуеті з Потапом. І якщо Олексій дозволяв собі пісні з іншими виконавцями, такими як Віра Брежнєва чи Бʼянка, то Настя у цьому питанні доволі довго не наважувалася на подібні експерименти.

Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з річницею весілля
 Настя Каменських розповіла про стосунки зі співаком Ostrovskiy

І все ж таки за останні декілька років вона відкрила для себе світ чоловіків-виконавців з прекрасним голосом та харизмою. І нещодавно знову наважилася на дует з українським співаком.

Настя Каменських розповіла про стосунки зі співаком Ostrovskiy

Настя Каменських розповіла про стосунки зі співаком Ostrovskiy

Співпраця вийшла настільки вдалою, що публіка запідозрила роман між артисткою та її колегою. У зв’язку з цим зірки вирішили дати невеличкий коментар, який розкрив природу їхніх стосунків на усю Україну. В рамках інтерв’ю для телеканалу М1 вони розповіли про те, що їх пов’язує насправді, і якими є їхні взаємини.

“Так класно вийшло. Утворилася синергія. Воно відбулося за секунду. Захотілося попрацювати. Дуже класно, коли є такі дружні стосунки. І ми далі продовжуємо дружити. Зідзвонюємося, це не просто дуетна пісня. Я вже така дівчина з досвідом. Мені вже не цікаво зніматись у кліпах. Але мені кайфово було працювати саме з цим режисером. Наші люди супер круті, супер талановиті”

Нагадуємо, що місяць тому Богдан Беспалов повідомив, нібито у Насті Каменських та Потапа величезна криза у шлюбі через невірність продюсера. Нібито його коханкою стала краща подруга артистки Анна Андрійчук. Жінки між собою дружили з самого дитинства.

Що між ними зараз поки що залишається таємницею. Часто Потап та Настя публікують на особистих сторінках соціальній мережі Instagram контент, який вкотре демонструє, що вони постійно знаходяться в розлуці. І це лише підігріває чутки про їхнє розставання.

Схожі статті