“У мене був план Б”: Олег Скрипка зізнався, що має власний крутий бізнес та не пропаде без групи ВВ

Виявляється, відомий український артист має план "Б" на випадок, якщо доведеться покинути музику. Який бізнес приносить прибуток Олегу Скрипці?

Відомий український музикант Олег Скрипка ніколи не скаржився на брак шанувальників. Проте, після початку повномасштабної війни, звичний склад гурту “ВВ” зібрати на концерт дуже важко. Сергій Сахно переїхав до Франції, Микола Усатий живе у Варшаві, а Євген Рогачевський лікується після поранення на фронті. Тому, артист вимушений шукати їм заміну. Проте, судячи з усього, він має запасний план, на випадок, якщо гурт остаточно розвалиться. І він ніяк не пов’язаний з музикою.

У інтерв’ю для проєкту “Місячні ТрАНбони”, Олег зізнався, що давно має власний бізнес. Майже 10 років тому, П’єр Рішар та Стінг надихнули його створити виробництво. Й процес виробництва напоїв з винограду справді захопив артиста. Наразі, його виноградник займає чималу територію, а сорти сировини він привіз з Франції. Зі словами зірки, вони родять краще, ніж на батьківщині.

“У мене виноградник 6 гектарів. З них я отримую 30 тисяч пляшок на рік. Але це не наші вітчизняні лози. Наприклад, я випускаю рожеве та червоне. Це класичний бургунський виноград, і в Бургундії йому зараз не так добре, як у нас, тому що клімат змінюється і у нас зараз тепліше”, – розповідає Олег.

Олег Скрипка розповів про свій прибутковий бізнес
Олег Скрипка розповів про свій прибутковий бізнес

Попри те, що Олег не все своє життя провів в столиці України, він вважає себе киянином. Чоловік дуже любить це місто, проте вважає, що воно може стати ще кращим. На думку артиста, воно недореалізоване, зокрема у сфері туризму.

“Київ досі має недореалізований курортний ресурс. Коли я приїхав сюди мене це так вразило, що так багато парків”, – поділився думками музикант.

Олег Скрипка розповів про свій прибутковий бізнес
Олег Скрипка розповів про свій прибутковий бізнес

Схожі статті