Витратити будь-які кошти та прийняти всі недоліки: на що Наталія Могилевська пішла заради свого коханого?

На що Наталія Могилевська пішла заради свого коханого? Співачка розповіла про стосунки, які колись називала найбільшим коханням у своєму житті.

Найбільш глянцевою історією у житті Наталії Могилевської був її роман з бізнесменом Єгором Долініним. Стосунки між цими двома зав’язалися вельми швидко. Підприємець на той момент тільки розлучився і зовсім не планував розпочинати серйозні стосунки. Однак познайомився у закладі з співачкою і закрутилося.

Про даний роман стало відомо одразу завдяки пресі, а також кращий подрузі Наталі Могилевської Лузіній. Але як стало відомо, сильне кохання принесло сильні переживання.

Наталія Могилевська розповіла про свій роман з бізнесменом

Наталія Могилевська вразила кардинальними змінами у зовнішності
 Наталія Могилевська розповіла про свій роман з бізнесменом

Ігор не приховував того факту, що сильно ревнує свою обраницю, і найбільше до її роботи. Складнощі у стосунках були викликані саме прив’язаністю артистки до сцени. Дійшло навіть до розставання. Щоб виправити ситуацію Наталія придбала квартиру поруч з квартирою обранця і поселилася поруч. Компроміс був прийнятий.

Після цього Могилевська йшла до своєї квартири кожного разу, коли їй необхідно було працювати, і таким чином не змішувала особисто з робочим. Зірка дуже полюбила доньок Єгора, і навіть заговорила про бажання народити власну дитину.

Але усе це не зробила дані взаємини міцнішими. Вони все одно дали тріщину, і врешті-решт пара розійшлася. Причина була тією самою: Єгор не міг поділити свою кохану з її діяльністю.

Про розставання обидва навіть не доповідали пресі. Просто публіка з часом почала помічати, що ці двоє приходять на різноманітні заходи спочатку окремо, а потім у супроводі інших партнерів.

Коли стало відомо, що Єгор одружується знову, піднявся справжній скандал. Їхні імена у пресі згадувалося кожного дня, а Наталія Могилевська була настільки вражена ажіотажем, що заявила, ніби не збирається більше ніколи в житті обговорювати свої стосунки з Єгором.

І дійсно, після цього вона ніразу про нього не дискутувала з журналістами і не згадувала про минуле з ним.

Схожі статті