Настя Каменських вперше заговорила про подружню зраду і зізналася, як ставиться до неї: “Серце може боліти”

Настя Каменських вперше заговорила про невірність у стосунках і вразила зізнанням щодо себе та свого ставлення до подібних речей. Невже пробачила?

Не так давно мережу і поповзли чутки про те, що Потап зрадив Настю Каменських. Примітно, що це вже друга хвиля подібних пліток. Спочатку у невірності продюсера звинуватила його колишня підопічна Євгенія Горда. За її словами Олексій запропонував їй співпрацю на вигідних для неї умовах, але вона погодилася.

Службовий роман був, однак, обіцяної кар’єри не стало. Співачка про це розповіла лише після того, як емігрувала до Сполучених Штатів Америки, і чесно зізналася, що набралася сміливості про це заговорити лише через свій переїзд. Олексій та Настя довго не реагували на дані новини, але пізніше заявили, що нічого подібного не було, і мовляв, дівчина просто вирішила пропіаритися на відомих іменах.

Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй коли-небудь

Настя Каменських показала, як виглядає з прямим волоссям
Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй коли-небудь

Зараз вже Богдан Беспалов стверджує, що нібито Потап зрадив Настю Каменських. Але за його версією, Олексій далеко не ходив і обрав кращу подругу дружини Анну Андрійчук. Дійсно, артистка останнім часом взагалі не з’являється у компанії своєї товаришки, хоча раніше вони були нерозлучними.

Ба більше, Анна деякий час проживала разом з зірковим подружжям. Але варто відмітити, що у той самий період з артистами жила і матір Настя Каменських, яка не могла звикнути до смерті свого благовірного.

Нещодавно Настя Каменських все ж таки прокоментувала невірність у шлюбі і зізналася, чи зраджували їй колись.

“У мене не було такого досвіду, якщо чесно. На щастя. Але я про це насправді не думала. Тут така штука – як ти ставишся, в принципі, до всього, не тільки до зрад. Основа всього – твої реакції на все, що відбувається з тобою. Якщо ти захочеш поставитися до всього легше, то тобі буде набагато легше. Звісно, ​​наше серце може боліти, коли таке відбувається”, – розповіла Каменських в ефірі “Нашого радіо”.

Схожі статті