Кохання, якому не суджено було збутися: чому Сергій Притула та Ольга Фреймут так і не залишилися разом

Ще 10 років тому публіка була впевнена, що Сергій Притула та Ольга Фреймут рано чи пізно залишатися разом. Але їхні дороги раптово розійшлися. Що сталося?

Сергій Притула та Ольга Фреймут — най найвдаліший телевізійний дует, який тільки можна пригадати на українському телебаченні. Вони ідеально доповнювали одне одного, наче Інь та Янь. Спів ведучі пройшли великий шлях разом, тому добре знали одне одного, дружили, зблизилися. Здавалося, що їхній роман – це лише питання часу.

Але раптом все склалося абсолютно непередбачуваним чином. Молоді люди спочатку посварилися, а після недовгого примирення повністю розірвали стосунки. Дуже довго обидва не розповідали про те, що між ними сталося. І цікаво, що саме в той період в обидвох сталися значні зміни в особистому житті. Олександр Педан, який замикав кицю також не поспішав коментувати те, що сталося. І лише пізніше Сергій дав ексклюзивний коментар.

Чому Сергій Притула та Ольга Фреймут так і не залишилися разом

Сергій Притула публічно зізнався, що є батьком доньки Ольги Фреймут
 Сергій Притула розповів, чому посварився з Ольгою Фреймут

Так, в одному зі своїх інтерв’ю Сергій пригадав, як саме зрозумів, що більше не буде спілкуватися зі своєю партнеркою.

Виявляється, все ж таки останньою краплею між ними став натяк на романтику. Спочатку Ольга Фреймут підірвала довіру свого партнера тим, що вирішила піти з телеканалу, і не сповістила про це Сергія, який раптом залишився без ведучої. Це викликало масу проблем, і звичайно поставило під питання сезон, знімальний процес, тощо.

Притула серйозно розгнівався на свою колегу, і в них стався діалог, який був вельми неприємним. Ольга Фреймут визнала свою провину і врешті-решт, їм таки вдалося помиритися.

Але наступний крок якраз і отримав оцю романтичну ноту, яку мріяли побачити шанувальники. Телеведучий привітав свою колегу з днем народження та вислав їй відео, в якому сказав багато приємних слів.

Ольга вирішила опублікувати це відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як розповідав Сергій Притула, але обрізала його таким чином, що трактувати цей ролик можна було, майже як флірт.

Так, для Притули були недопустимий той факт, що Фреймут виставила його закоханим в неї.

Схожі статті