Дан Балан зізнався, чому не захотів бути з Тіною Кароль: у голові та серці співака абсолютно інша жінка

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізнався з ким збирається одружитися. Виявляється, Тіна Кароль не була тією самою.

Довгий час Балан залишався мрією для багатьох його слухачок. Молдавський виконавець увібрав собі дивовижні якості, які так привертають увагу жінок: харизма, сила, мужність, впевненість в собі, цілеспрямованість, тощо.

За довгі роки в нього лише раз вийшло серйозно за інтригувати публіку своїм імовірним романом. Героїнею піару стала Тіна Кароль, з якою він періодично загравав в ефірах.

Але в якийсь момент легенда вийшла з-під контролю, а імовірній парі ще довго не давали спокою. Глядачі просто не повірили продюсером, які стверджували, що це лише вдалий хід для популяризації програми.

Дан Балан розповів про жінку, на якій хоче одружитися

Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом
Дан Балан розповів про жінку, на якій хоче одружитися

Дійшло до того, що співаку довелося напряму звертатися до фанатів артистки та просити їх залишити його сім’ю, адже одержимість публіки їхнім романом вийшла за межі дозволеного.

Але правду про те, хто Тіна Кароль в його очах він розповів ще давно. У своєму архівному інтерв’ю для Катерини Осадчої Дан Балан розповів про те, що мріє одружитися, але не поспішає з цим питанням. Причина в тому, що він прекрасно знає, якою має бути його майбутня обраниця.

За словами дана, це має бути жінка, дуже впевнена в собі, цілеспрямована та замотивована. І окрім того має надихати його на створення чогось нового та досягнення цілей.

Дан розповів, що це складна задача, адже він сам по собі дуже самодостатня людина, а отже це має бути диво-жінка. І тим не менш, він впевнений, що таку він все ж таки може колись зустріти. На той момент він вже був знайомий з Кароль, і вона у дане ранжування не увійшла.

Нагадуємо, що артист вже багато років не перебував у серйозних стосунках, і здебільшого виходить в люди постійно разом з різними жінками. Востаннє було відомо про роман артиста багато років тому, коли він зустрічався з кращою подругою своєї сестри Христиною Руссу. Ці стосунки тривали 5 років.

Схожі статті