Олександр Пономарьов розповів, через кого зруйнувався його шлюб з Мозговою: він був одруженим і мав коханку

Олександр Пономарьов розповів, через кого завершився його шлюб з Оленою Миколаївною Мозговою. Продюсерка ніколи не розкривала цієї таємниці.

Шлюб Олександра Пономарьова та Олени Мозгової завжди супроводжували деякі чутки. Тоді у зірок не було можливості відповідати на усі запитання своїх фанатів через соціальні мережі, тому інформація надавалася порційно, і зазвичай через глянцеві журнали.

Саме тому фанати часто навіть не знали, чи перебувають Олександр та Олена в офіційному шлюбі. Вже пізніше зірки неодноразово розповідали в своїх інтерв’ю, що так і не розписалися. Хоча Олена Миколаївна в якийсь момент навіть захотіла цього.

Пізніше продюсерка розповіла, що виконавець не подобався її батьку пану Миколі Мозговому, але той підтримував свою дочку в усьому, і коли вона обрала коханого, і коли вирішила відмовитися від нього.

Олександр Пономарьов розповів про завершення свого шлюбу

Пономарьов поглузував з пропагандиста Соловйова, який кричав про міць армії рф
Олександр Пономарьов розповів про завершення свого шлюбу

А відмовилася Олена Миколаївна від обранця через прозаїчну причину: закоханість в іншого. Зірка регулярно підкреслювала, що ніколи не наважувалася на фізичну зраду, і справа лише полягала у тому, хто в її серці.

Мозгова також ніколи не називала імені того чоловіка, який її підкорив. Олександр Пономарьов також довго зберігав її секрет, але в одному зі своїх інтерв’ю підтвердив, що це Едуард Клім. За офіційною версією, у продюсера дійсно ніколи не було ніяких стосунків зі своєю коліжанкою.

Окрім того, він на той момент був одруженим і мав коханку, адже закрутив роман з Гайтаною. Співачка пізніше зізналася, що дуже шкодувала про свій вибір і їй довелося несолодко через це.

Олександр Пономарьов розповів про завершення свого шлюбу

Олена Мозгова пройшла через цей період вельми швидко та просто, пізніше знайшла своє кохання в особі Девіда Аксельрода. Саме від нього вона народила свою дочку Соломію, і саме з ним нарешті розписалася, вперше через багато років після невдалого шлюбу, який вона уклала в 18 років.

Схожі статті