Ірина Білик повідомила про свою велику втрату та зробила публічну заяву: “Вже ніколи не станцює зі мною”

Популярна українська співачка Ірина Білик повідомила про недобру новину та зробила публічну заяву. Що не дає спокою артистці? Відповіді в нашому матеріалі.

Робота артиста супроводжується великою кількістю знайомств. Цього уникнути, навіть якщо виконавці ведуть закритий образ життя. Персонал постійно змінюється, в кожному новому місті місті великі команди, які допомагають в організації концертів.

В результаті контактів виходить дуже багато. І тим не менш, знаменитості ще й успішно знаходять собі друзів. Зокрема часто ними стають не тільки інші зірки, директори, бізнесмени, але й члени їхнього персоналу чи підопічні. Як наприклад, танцівники балетів.

Ірина Білик повідомила про смерть близького друга

Ірина Білик вразила кардинальним перетворенням
Ірина Білик повідомила про смерть близького друга

Танцюристи мають схильність працювати на артистів декілька років, після чого змінювати місце роботи чи взагалі по діяльності. І Ірина Білик познайомилася з великою кількістю зірок найрізноманітніших балетів. Зокрема артистка навіть була заміжня за Дмитром Коляденком, а згодом із Дмитром Дікусаром. А з деякими з них їй вже довелося попрощатися.

Так, нещодавно Ірина Білик опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій заявила про смерть близького друга. Зірка зізналася, що далеко не одразу усвідомила той факт, що чоловік пішов назавжди з цього світу.

На фотографії вони ніжно обіймаються, а сам кадр оброблений через чорно-білий фільтр.

У коментарях підписники поділилися своїм болем стосовно даної новини, а також виразила свої співчуття артистів. Співачка зізналася, що отримала новину ще напередодні, але не змогла одразу відреагувати на це публічно.

Нагадуємо, що нещодавно Валентина Хамайко, яка втратила свого пасинка розкритикувала Потапа та Настю Каменських і зізналася, що не хотіла би, аби вони поверталися. Зараз чоловік телеведучої Андрій Оністрат також захищає Батьківщину. А от сама Валентина живе разом з дітьми в Києві і чекає на нього вдома.

Схожі статті