“Це вперше у житті”. Наталія Могилевська розповіла про поповнення: на цей раз зізналася одразу

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про поповнення. На цей раз вона зізналася одразу, а також показала, що відбувається з нею прямо зараз.

Наталія Могилевська дуже довго інтригувала публіку своїм особистим життям. Після 10 років активного спілкування з пресою артистка раптом змінила свою тактику та стратегію, і повністю закрилася від журналістів.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення у своїй родині

Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома
Наталія Могилевська розповіла про поповнення у своїй родині

Тим не менш, вона продовжувала отримувати різноманітні запитання на рахунок особистого життя від фанатів, і зірці час від часу доводилося ділитися планами, власне баченням, бажаннями, тощо.

Але найголовнішого у своєму житті вона далеко не одразу розкрила. Мова йде про поповнення в її сім’ї, яке сталося більше двох років тому. Виявляється, у житті артистки з’явилося двоє прекрасних дівчат, що стали її дочками. І якби не соціальні мережі, напевно про це і не було б повідомлень надалі.

Втім, уважний користувач побачив артистку вулицях Києва з дочкою і одразу ж розповів про це публіці, після чого Наталія була вимушена розповісти своїм фанатом правду.

І хоча обличчя своїх дочок Могилевська не показує, стала частіше виходити на зв’язок зі свого будинку, адже приховувати її більше немає чого.

Наприклад, нещодавно Наталія Могилевська розповіла про поповнення у її саду. Артистка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розкішні лілії, які стали прикрасою ландшафту навколо її не менш розкішного будинку.

Для співачки це стало великою радістю, і вона звичайно поспішила нею поділитися зі своїми фанатами. А квіти виявилися дійсно неймовірними.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення у своїй родині

Також Наталія Могилевська розповіла, що в неї це вперше, і раніше вона квітучі рослини не купувала. Судячи з усього, артистка намагається зробити життя своїх дочок ще більш комфортним та яскравим. Але про їхню реакцію на оновлення в будинку вона не розповіла.

Схожі статті