Показала вареник та забрала роботу у журналістів: Леся Нікітюк збентежила заявою в соціальних мережах

Леся Нікітюк стала надзвичайно відомою, як телеведуча. Але, напевно, зірка захотіла спробувати себе спробувати у новій професії та навіть зробила в ній перші кроки.

Уявити Новий канал без Лесі Нікітюк неможливо. Красуня із Хмельницького уже давно стала рідною для телеглядачів. Чудове почуття гумору Лесі, її здатність вдало підібрати слова до кожного гостя та будь-якої ситуації є неоціненним талантом. Навіть у себе в соціальних мережах дівчина здатна залишити дуже дотепний допис, перевершити який надзвичайно складно. Журналістам тепер навіть заголовок придумувати не потрібно.

Новий пост ведучої стосувався одного з випусків програми “Хто зверху?”, в якому кожен учасник приміряв різні костюми. Лесі дістався вареник, тому вона показала відповідний кадр та вирішила зіграти на двозначності назви цієї страви.

Нікітюк періодично тішить підписників кадрами та новинами зі знімального процесу 13 сезону, яки має вийти на екрани вже восени. Наприклад, в сторіс красуня показала ще один конкурс, де їй потрібно в класичному костюмі опудала з городу збирати ворон.

Леся Нікітюк залишила журналістів без роботи
Леся Нікітюк залишила журналістів без роботи

Леся всім своїм виглядом демонструвала, як їй незручно пересуватися через значну обмеженість рухів. Але чим складніше учасникам конкурсів, тим веселіше глядачам спостерігати за тим, як вони намагаються подолати перешкоди!

Також ведуча потішила підписників ще однією новиною: вона випустить документальний фільм про шоу «Хто зверху?», розкриваючи залаштункові секрети та кумедні моменти. Леся обіцяє поділитися цікавими історіями зйомок та розповісти про особисті враження від роботи на шоу, яке вже багато років залишається популярним серед глядачів.

Леся Нікітюк залишила журналістів без роботи
Леся Нікітюк залишила журналістів без роботи

Фільм висвітлить незвичайні випадки та курйози, що траплялися під час зйомок, показуючи атмосферу та взаємодію команди. Нікітюк планує зробити акцент на моментах, які залишаються за кадром, даючи глядачам унікальну можливість побачити життя улюбленого проєкту з іншого ракурсу.

До слова, команда зараз переходить до фінального етапу роботи над новим сезоном. Тепер необхідно працювати з відзнятим матеріалом, щоб змонтувати для глядачів випуски, які дозволять весело провести час в компанії Лесі Нікітюк, Богдана Шелудяка та їхніх зіркових гостей!

Леся Нікітюк залишила журналістів без роботи
Леся Нікітюк залишила журналістів без роботи

Схожі статті