Високий стильний блондин: як виглядає старший син В’ячеслава Узелкова – супроводжує маму в Ізраїлі

Колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова фітнес-тренер Марина Боржемська показала їхнього дорослого сина – Роберта, який став виглядати як справжня фотомодель.

Шість років тому після 20 років шлюбу зірковий тренер “Зважених та щасливих” Марина Боржемська забрала дітей та пішла від свого чоловіка – знаменитого українського боксера В’ячеслава Узелкова. На той момент їхньому старшому синові Роберту було 9 років, а дочці Олівії всього 4 роки. З того часу всі обов’язки з виховання та утримання дітей фітнес-тренер взяла на себе.

Марина Боржемська та боксер В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та боксер В’ячеслав Узелков

Зазначимо, що після розлучення, життя Боржемської довелося починати практично з нуля – у неї не було власної квартири, тільки-тільки починався розвиватися її бізнес в Instagram. До речі, за ці роки жінка побудувала неймовірну кар’єру – сьогодні Марина Боржемська є одним із найпопулярніших фахівців у своїй галузі (корекція тіла та правильне харчування), вона красива та щаслива, у неї багато шанувальників та дуже близькі та довірчі стосунки з дітьми.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

Так, напередодні Марина Боржемська вирушила до Ізраїлю, відвідати рідну сестру. Компанію їй склали її діти та мама. У своєму мікроблозі Боржемська вже встигла оприлюднити кілька фото, а також розповісти історію, яка там з нею сталася. На одному зі знімків Марина позувала разом зі своєю красунею-мамою. На другому з 15-річним сином від Узелкова, який виглядає як справжня фотомодель. Роберт високого зросту, у нього красиве світле волосся з модною стрижкою та дуже гарна фігура та риси обличчя.

Марина Боржемська показала, з ким вирушила до Ізраїлю і що там з нею трапилося
Марина Боржемська показала, з ким вирушила до Ізраїлю і що там з нею трапилося

На наступному “сторизі” 44-річна Боржемська показала, як лежить у приймальному відділенні однієї з ізраїльських лікарень. Що сталося, фітнес-тренер не уточнила, проте вже встигла подякувати лікарям, які пройшли тест на всі 100%.

Марина Боржемська показала, з ким вирушила до Ізраїлю і що там з нею трапилося
Марина Боржемська показала, з ким вирушила до Ізраїлю і що там з нею трапилося

Коли Марина Боржемська перебуває з сім’єю в Ізраїлі, її колишній чоловік В’ячеслав Узелков потихеньку відновлюється після серії серйозних операцій на серці. Поряд із спортсменом його нова дружина.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?