Ольга Мартиновська розповіла, як Ярославський доклав свою руку до її розлучення: вирішив все по-чоловічому

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла, як Володимир Ярославський доклав свою руку до завершення її шлюбу. Шеф- вирішив все по-чоловічому.

Вже тривалий час навколо Олі Мартиновської та Володимира Ярославського ходять чутки про роман між ними. Але 2024-й став у цьому питанні фінішем: кулінарка розповіла про те, що в її житті з’явився коханий, і це не Володимир, адже вона розкрила особистість обранця. Мова йде про чоловіка на ім’я Руслан.

В інтерв’ю, в якому Ольга зізналася щодо свого роману, вона також розповіла про те, що з Ярославським ніколи не розглядала можливості романтичних стосунків. Мовляв, він не вписується в її критерії. Зокрема, зірка не можу себе уявити з чоловіком, який нижчий за неї.

Оля Мартиновська розповіла, як Ярославський вплинув на її розлучення

Ольга Мартиновська розповіла, що почула від свого стоматолога
Оля Мартиновська розповіла, як Ярославський вплинув на її розлучення

При цьому свого часу Володимир Ярославський доклав свою руку до розлучення кулінарки. Про це вона зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. За її словами, все сталося неочікувано, а вони з Вовою через це були більше ворогами, ніж друзями.

Виявляється, він був найнятий у ресторан, де колись працював колишній чоловік Ольги Іван. Як відомо, Ярославський доволі жорсткий в усьому, що стосується його професійної діяльності, а тому його відверто навіть боялися.

І Івану за його роботу перепало. Це значно похитнуло його самооцінку, сприйняття себе, а також просування в професії, а це в свою чергу вплинуло на їхній шлюб. Пізніше Ольга також говорила про те, що стосунки можна було врятувати, але вони обидва не захотіли цього робити.

На рахунок вже Ярославського Мартиновська мала думки негативного характеру, але коли познайомилася з ним поближче, зрозуміла, що як людина він м’який, добрий і мʼякосердний.

Пізніше вони стали справжніми друзями, і неодноразово інтригували публіку імовірним романом, про що прекрасно знали, адже влаштовували фотосесії з романтичною аурою.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.