Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.

У житті турецького 47-річного бізнесмена Мурата Налчаджиоглу останнім часом все розвивається дуже швидко. Лише рік тому колишній чоловік співачки Ані Лорак одружився зі своєю дівчиною – українською візажисткою Лілією Реус. За цей час він встиг розлучитися, зустріти нову пасію, розійтися з нею, знову зійтись та одружитися. Все, як у романтичному мексиканському кіно!

Наречена Налчаджиоглу висловилася про стосунки з його 13-річною донькою
Наречена Налчаджиоглу висловилася про стосунки з його 13-річною донькою
Мурат Налчаджиоглу одружився з Анастасією Фоксі у Туреччині

Зараз Мурат та його нова дружина – 29-річна модель та блогерка Анастасія Фоксі відпочивають у Бодрумі (Туреччина). Разом із ними та його єдина дочка 13-річна Соня Налчаджиоглу, яка прилетіла прямо з Москви. Фотографії з відпочинку вже можна побачити на сторінці Мурата та його коханої. Природно, у шанувальників пари постало питання, чи вдалося Анастасії налагодити контакт з єдиною дочкою чоловіка.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Фоксі відповіла відверто та чесно. Дівчина написала, що було б лицемірством з її боку грати будь-які ролі. Зазначила, що 13-річна Соня вже не дитина, а підліток, який сам ухвалює рішення.

“У дівчинки є обидва батьки. Я не маю до неї жодного відношення. Тому контакти ніякі не цікаві”, – відповіла модель.

Наречена Налчаджиоглу висловилася про стосунки з його 13-річною донькою
Наречена Налчаджиоглу висловилася про стосунки з його 13-річною донькою

Нагадаємо, що колишня дружина Мурата Налчаджиоглу – візажистка Лілія Реус, яка виховувала від першого шлюбу доньку, брала активну участь у житті Соні. Коли пара подорожувала світом із дітьми, то дівчина намагалася приділити увагу обом. Судячи з фотографій, доньці Лорак було дуже приємно. Як складуться її стосунки з новою дружиною батька, поки що залишається загадкою.

Зазначимо, що у 29-річної Анастасії Фоксі від першого шлюбу є син. Зважаючи на все, хлопчик залишився з бабусею в Україні, поки мама насолоджується відпочинком зі своїм новим чоловіком.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?