Дружина Григорія Решетніка розповіла, кого ставить на перше місце, і це не її сини: “Діти на другому”

Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетніка вразила зізнанням про те, хто насправді найважливіший в її житті. Багатодітна мама розкрила великий секрет.

Здавалося, ще не так давно дружина Григорія Решетніка народила первістка. Пройшло не так багато часу, а сім’я вже стала багатодітною. 2020-го в них народився хлопчик Сашко. Родина неодноразово жартувала на рахунок того, що це ще не кінець, і чергове поповнення не за горами.

Зокрема, Христина активно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram контент, на якому показувала, як швидко пройти до форми після пологів. Маючи шалений досвід у цьому, Христина фантастично швидко повернулася до своєї стандартної фігури.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет

Ведучий Холостяка Григорій Решетнік зробив відверте зізнання про розлучення
Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет

Звичайно, зіркова мама має помічників вдома, хоча сама має надзвичайно кількість обов’язків: вона веде блог, допомагає чоловіку з організацією корпоративів, дивиться за трьома дітьми, і навіть встигає їздити з подругами у подорожі.

З коханим чоловіком вона вже 17 років разом. Багато хто дивується, що зіркова пара так довго зберігає хороші взаємини в родині, і навіть хоче ще дітей. Тим паче, що обидва на короткій нозі з публікою, а це часто стає причиною розлучень.

Христина прийняла рішення розповісти про те, що насправді допомагає їм підтримувати теплоту у взаєминах та зберігати кохання. За її словами, на перше місце вона ставить чоловіка, і лише на друге дітей.

Мовляв, хлопці потім покинуть гніздечко та створять власні сім’ї, а з Григорієм Христина планує провести все своє життя. І саме тому він в пріоритеті.

Варто відзначити, що психологи також радять ставитися в сім’ї до дітей таким чином. Мовляв, це допоможе налагодити здорові стосунки з дітьми, коли вони підростуть, і так само не втратити кохання зі своїм обранцем. Але звичайно, такий підхід сподобався далеко не всім, і в коментарях одразу ж зібралися матусі, які кардинально не згодні з блогеркою.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.