Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

У 2022 році українська співачка Аліна Гросу раптово прийняла рішення переїхати до США. Артистка оселилася в Лос-Анджелесі, де спочатку працювала у місцевих ресторанах, а потім пішла навчатися до однієї з престижних шкіл акторської майстерності. З того часу життя дівчини, яка до цього пережила особисту драму, докорінно змінилося. Вона стала знову займатися творчістю, випустила кілька нових пісень українською мовою, якими зняла барвисті кліпи. У роботі Аліні допомагали її однокурсники – музиканти та актори.

Під час зйомок одного з кліпів артистка раптово зізналася, що знялася у ньому разом із своїм новим коханим. Мало того, чоловік виступив не лише актором, а й оператором. Незабаром Гросу вийшла за нього заміж. Щоправда, імені свого чоловіка, співачка розкривати не стала. Хоча багато її шанувальників підозрюють, що це російський актор Роман Полянський, з яким вона зустрічалася напередодні війни з РФ.

Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

А поки фанати гадають, ким є чоловік Гросу, артистка зацікавила інформацією про нього. Так, у нещодавньому спілкуванні з шанувальниками Аліна Гросу зізналася, що її чоловік дуже добре розуміє українську мову, але дала чітко зрозуміти, що вона не українець, а громадянин іншої країни. Який,не уточнила, натомість розповіла історію своїй знайомій, яка вийшла заміж за іспаномовну людину, яка не знала англійської мови.

“Але покохали одне одного та вивчили рідні мови. От кохання!”,- відзначила співачка.

Аліна Гросу розсекретила, що вдруге вийшла заміж за іноземця
Аліна Гросу розсекретила, що вдруге вийшла заміж за іноземця

Насправді в Мережі ходить багато чуток про нового чоловіка Гросу. Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію від близької подруги артистки, розповів, що чоловік дуже відома та амбітна людина, яка не хоче світитися поряд із знаменитою артисткою. Проте під цей опис цілком підійде і росіянин Роман Полянський.

Днями Аліна жартома пояснила, чому не поспішає показувати обличчя свого чоловіка. За словами співачки, у разі їх розставання вона просто “замінить його іншим”.

“А ви і не здогадаєтеся”, – написала жартома Аліна Гросу зі США.

Аліна Гросу розсекретила, що вдруге вийшла заміж за іноземця
Аліна Гросу розсекретила, що вдруге вийшла заміж за іноземця

Схожі статті

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.