Тоня ​​Матвієнко показала Арсену Мірзояну, як на неї дивляться молоді чоловіки – “Вже іншого замолажує”

Співачка Тоня Матвієнко вже не соромиться показувати на публіку свої почуття до молодого артиста. Що насправді відбувається між дружиною Арсена Мірзояна та Романом Скорпіоном?

Нещодавно в Мережі почали з’являтися відео, на яких співачка Тоня Матвієнко та її новий партнер по сцені – молодий артист Роман Скорпіон. Після публікації роликів шанувальники навсправжки запідозрили пару в близьких романтичних відносинах, незважаючи на те, що обидва перебувають у законному шлюбі. Зазначимо, що подібний випадок у житті Тоні вже був, коли вона кілька років таємно зустрічалася з ще одруженим Арсеном Мірзояном.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Так, у мікроблозі Антоніни Матвієнко, яка у 2013 році пережила тяжку втрату – від онкології померла її знаменита мама Ніна Матвієнко, з’явився ролик її виступу з Романом Скорпіоном. Під час виконання пісні обидва артисти зображували “любов” – їхні пристрасні погляди та обійми нікого не залишили байдужими. Зазначимо, що це виглядало дуже правдоподібно, що випливає з коментарів шанувальників.

“Вже іншого замолажує”, “Траур вона выдержала..,але це її робота…”, “Вы мабудь дуже заздрісна людина) Яка кому різниця, хто з ким спить, які труси носить, чим чистять зуби і таке інше. Вам для перегляду дали фрагмент виступу, а вже якщо у вашій голові шкарябається щось, вы маєте якісь галюцинації, і ваші очи є ренгеном для сторонньої людини , це лише не лише ваша проблема, а можливо вашого сімейного лікаря. Будьте ввічливі, посмвхайтеся, радійте життю і не заздріть”,- писали в Мережі.

Швидше за все це помітив і чоловік Тоні Матвієнко – виконавець Арсен Мірзоян. До речі, самого артиста не раз помічали в компанії з красивими жінками і він не приховує, що любить увагу до себе, за що відзначився репутації в Мережі – “невірного партнера”.

Арсен Мірзоян зізнався, чому його дружина Тоня Матвієнко не носить обручку
Арсен Мірзоян зізнався, чому його дружина Тоня Матвієнко не носить обручку

Як ставиться до цього Антоніна? У недавньому інтерв’ю журналіст Слава Дьомін поставив їй це відверте запитання. Тоня Матвієнко здивувалась і відповіла, що нічого подібного не чула. Хоча раніше співачка зізнавалася, що завжди перевіряє телефон чоловіка, оскільки знає, що він має популярність у жіночої аудиторії. Арсен Мірзоян своєю чергою розповів, що стосунки з дружиною у нього за останні два роки стали ближчими. Довга розлука на початку війни розставила всі його пріоритети на місця.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?