Наталія Могилевська вперше показала обох прийомних дочок: як виглядають 12-річна Мішель та 4-річна Софія

Співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно стала мамою для двох дівчаток, уперше оприлюднила відео, де показала їх обох. Як виглядають доньки артистки зараз?

Життя співачки Наталії Могилевської, яка постійно присвячувала творчості та роботі, кардинально змінилася за останні два з половиною роки. Тепер у артистки велика повноцінна родина з коханим чоловіком Валентином, двома дочками, яких вона усиновила на початку війни та спільним улюбленцем – собакою на ім’я Айя. Вся дружна сім’я оселилася в красивому будинку на березі Дніпра, який артистці довелося повністю переобладнати і додати до нього кілька деталей.

Наталія Могилевська вперше показала обох прийомних дочок
Наталія Могилевська вперше показала обох прийомних дочок

Так, у будинку Могилевської з’явилися невеликі “клумби” з полуницею на ганку, зона для ігор для дітей на веранді в гарному краєвиді, універсальне ліжечко для молодшої дочки Софії, а також окрема кімната для старшої Мішель. А нещодавно Наталія зробила ще один сюрприз своїм дівчаткам.

Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками

Так, 25 червня співачка розмістила в Instagram ролик, на якому показала, як набуває в магазині квітка під назвою мухолівка. Вже після приїзду Могилевська записала на відео, як її дочки відреагували на подарунок від мами. Вперше сестри 12-річна Мішель та 4-річна Софія з’явилися у кадрі разом. Маленька дівчинка не стримує емоцій і весело стрибає біля мами, старша та цікаво розглядає квітку. Чудовий сімейний вечір в оточенні найближчих людей.

Нагадаємо, що до того, як усиновити двох дівчаток, які є рідними сестрами, Наталя Могилевська мешкала у будинку на березі Дніпра разом зі своїм новим коханим Валентином. Досі співачка не розкрила його повного імені та не показала його обличчя, натомість розповіла багато цікавих фактів про їхнє знайомство.

Наталія Могилевська з коханим Валентином
Наталія Могилевська з коханим Валентином

Як з’ясувалося, Могилевська та таємничий Валентин були знайомі понад 20 років тому. Чоловік навіть намагався виявляти знаки уваги до артистки, проте тоді її повністю поглинули кар’єру. Кілька років він прожив у США, а коли повернувся в Україну на початку війни, відбулася їхня друга, але вже доленосна зустріч.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.