Романтики ви тут не побачите: як проводять зараз вечори Осадча та Горбунов – звук за камерою лякає

Продюсер Юрій Горбунов показав, як проводить вільний час разом із дружиною Катею Осадчою та дітьми на території елітного селища неподалік Конча-Заспи.

Пара продюсера, ведучого та актора Юрія Горбунова та зірки “Світського життя”, ведучої та громадської діячки Каті Осадчої завжди викликала підвищений інтерес у публіки. Мільйони шанувальників стежать за їхніми соціальними мережами і намагаються не пропускати жодної події, яка відбувається у сім’ї. Найбільше розчулюють кадри, де знаменитості показують, як проводять час зі своїми дітьми – синами Іваном та Данилом.

Юрій Горбунов показав, як проводить вечори із сім'єю
Юрій Горбунов показав, як проводить вечори із сім’єю

Так, напередодні Юрій Горбунов оприлюднив відео, на якому показав вечірню велопрогулянку територією свого елітного селища під Києвом разом із дружиною Катею Осадчою та старшим сином. У кадрі телеведуча їде велосипедом із причепом. Хто був усередині, не зрозуміло. Можливо, молодший син Данило. Навпроти дорогою їде старший Іван. Завершує колону Юрій Горбунов. На тлі чується сирена тривоги.

Юрій Горбунов показав, як проводить вечори із сім'єю
Юрій Горбунов показав, як проводить вечори із сім’єю

“Вело-вечір з тривогою”, – коротко підписав ролик продюсер.

Нагадаємо, що після розпису у 2017 році зіркова пара оселилася у великому гарному будинку, який розташовується на території елітного котеджного селища неподалік Конча-Заспи. Сусідами зіркового сімейства є Настя Каменських та Потап. Нині їхній будинок порожній, бо обидва перебувають за кордоном. Як відомо, це територія, що охороняється, по периметру якої висять відеокамери. Просто так, без пропуску та запрошення заїхати до селища не вдасться.

Сам будинок телеведучих складається із двох поверхів. На першому затишна вітальня з кухнею та їдальнею, на другому спальні та дитячі кімнати. У дворі розташована затишна зона для відпочинку з басейном та гостьовий будиночок. Навколо ідеальний газон з кущами та деревами та величезною кількістю квітів.

Катя Осадча вразили затишним виглядом свого заміського будинку
Катя Осадча вразили затишним виглядом свого заміського будинку

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?