“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Багато жінок прагнуть вдосконалити свою зовнішність, щоб відповідати певним стандартам краси або власним уявленням про ідеальне тіло. Відчуття задоволення від свого зовнішнього вигляду може суттєво покращити самооцінку та впевненість у собі. Кожна жінка має свої особисті мотиви й причини для того, щоб лягти на операційний стіл. Проте, не всі задоволені результатом.

Оля Цибульська

Відома співачка наважилася на пластику, щоб омолодитися та позбавитися зморшок на обличчі. Це відбулося давно, цілих 5 років тому, але про цей випадок вона пам’ятатиме все життя.

Артистка вколола ботокс у лоб, а результат перевершив всі її очікування. Жінко майже не могла поворушити обличчям, а її блоки буквально злетіли догори. Ефект від уколів краси зник за декілька тижнів. Й хоча, зараз Оля згадує цю ситуацію з посмішкою, тоді їй було не до сміху.

“За декілька днів у мене піднялися догори брови. І я подзвонила, запитала що це. Мені кажуть, що це модний “погляд лисички”. А я кажу: “Я не замовляла, але класно. У мене обличчя зовсім не рухається”, – роділилася виконавиця.

Цибульська розповіла про свої пластичні операції
Цибульська розповіла про свої пластичні операції

Аніта Луценко

Фітнес тренерка лягла на стіл хірурга по медичним показанням. Після народженням дитини, в неї з’явилася пупкова грижа, яку потрібно було прооперувати. Проте, подивившись на свій живіт після операції, жінка була вкрай розгнівана. Спеціаліст зіпсував її ідеальний животик.

З часом, жінка наважилася на ще одну операцію. Цього разу, інший спеціаліст виправив “прекрасну” роботу свого колеги. Наразі, Аніту повністю задовольняє результат другої процедури.

Луценко розповіла про свої пластичні операції
Луценко розповіла про свої пластичні операції

Даша Квіткова

Ще у дитинстві блогерка зламала ніс. Після прикрої події, пройшло чимало часу, проте наслідки нікуди не зникли. Вона комплексувала через ямку, яка утворилася на носі, тож певний час заповнювала спеціальними філерами. Але, таке рішення тимчасове, тому Даша вирішила звернутися до спеціаліста.

“Він не міняв форму носа, просто з’єднав хрящі, які розійшлися. Після операції я пів року дивилася на себе в дзеркало і думала, навіщо зробила це”, – поділилася Даша.

Даша Квіткова розповіла про свої пластичні операції
Даша Квіткова розповіла про свої пластичні операції

Квіткова довго звикала до себе оновленої. Проте, коли остаточно звикла проблема повернулася. Жінка намагалася звернутися до лікаря, щоб він виправив ситуацію, проте після початку повномасштабної він переїхав та нині проживає закордоном.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?