“Не чуємо одне одного і не хочемо”: син Наталії Сумської розповів про конфлікт з Ольгою Сумською

В'ячеслав Хостікоєв вперше висловився про непрості стосунки з Ольгою Сумською після його інтервʼю. Син Наталії Сумської не зміг достукатися до тітки.

Ольга Сумська неодноразово говорила про те, наскільки важким для неї являється питання, пов’язане зі старшою дочкою Тонею. Спадкоємиця акторки живе та працює в Москві.

Вона давно вийшла заміж за росіянина, народила дітей, придбала розкішний будинок у Підмосков’ї та будує кар’єру. Якщо спочатку публіка очікувала, що Антоніна принаймні не буде висовуватися, то згодом стало зрозуміло, що дівчина збирається заробляти гроші і не зважає на критику зі сторони співвітчизників.

У свою чергу Ольга В’ячеславівна спочатку намагалася захищати свою дитину, але коли це колесо почало розкручуватися, заявила, що не має права цього робити, і просто не буде обговорювати дочку на публіку.

В’ячеслав Хостікоєв висловився про конфлікт з Ольгою Сумською

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
В’ячеслав Хостікоєв висловився про конфлікт з Ольгою Сумською

Але коли замовкла Ольга В’ячеславівна, заговорив її племінник В’ячеслав Хостікоєв — син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва.

У своєму інтерв’ю для Калацинського чоловік розкритикував двоюрідну сестру, заявивши, що вона не тільки не підтримала свою країну, але навіть не приїхала на похорон бабусі Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської.

Ольга В’ячеславівна не змусила чекати на свою відповідь, і одразу відреагувала, і до того ж гнівно. Зокрема, вона когось із учасників діалогу, чи то Калацинського, чи то Хостікоєва назвала “потворою”, а також заявила, що сім’я її сестри також не була присутня на похоронах, адже усе організувала вона з чоловіком Віталієм Борисюком та дочкою Ганною, після чого евакуювалася до Італії.

Нещодавно стало відомо, що конфлікт досі не вирішений, і між племінником та тіткою погані стосунки. Про це В’ячеслав Хостікоєв розповів сам.

“Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є”, – сказав В’ячеслав.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?