“Дуже дратує”: Павло Зібров неочікувано розповів про зраду і ту жінку, що пішла на неї, не озираючись

Народний артист України Павло Зібров вперше розповів про невірність жінки, яка проміняла все що мала. Співак не став ходити навколо і висловився прямо.

Як відомо, Павло Зібров вже давно перетнув той вік, що не дозволяє виїжджати за кордон. І тим не менш, всі ці 2 з половиною роки він знаходився в Україні разом зі своєю сім’єю. Артист щосили підтримував своїх друзів, оплакував померлого товариша, захищав інтереси рідних, і не проявляв лояльності до зрадників.

Однак, на рахунок останніх чоловік висловлювався не так вже й часто. Виконавиці здебільшого намагався підтримувати якийсь позитивний настрій у публіки, і зайвий раз намагався також не створювати зайвого негативу. За це його дуже люблять: щоб не відбувалося, зібрав завжди знайде причину посміхнутися та продовжувати йти далі.

Павло Зібров вперше висловився про Ані Лорак та її зраду

Павло Зібров публічно звернувся до Олега Винника у пісні
Павло Зібров вперше висловився про Ані Лорак та її зраду

У скандалах артист ніколи не бере участі, спілкуються здебільшого зі своєю віковою групою в шоу-бізнесі, і навіть коли мова заходить за таких людей як Ані Лорак, обирає об’єктивні судження, ане емоційну складову.

Так, нещодавно виконавець висловився на рахунок того, що Кароліна досі носить звання заслуженої артистки України і висловив своє незадоволення цим.

“Мене це турбує і дуже дратує, чому не можуть зняти звання з тих, хто відкрито підтримує режим, працюють у Росії. Як давали, так і повинні зняти, а особливо після вторгнення. Досі це питання не врегульоване і незрозуміле мені”, – наголосив Зібров.

При цьому зірка також висловився на рахунок того, як бачить особистість, що має отримувати дану нагороду, і в цьому питанні був вельми лаконічний і впевнений у своїх словах.

Нагадуємо, що днями зірка відсвяткував свій 67-й день народження. Сім’я приготувала для чоловіка сюрприз, а також запросили на вечірку його друзів, видатних особистостей, таких як Михайло Поплавський, Юрій Рибчинський та інших. Святковий торт мав вуса, а також під час веселощів неодноразово публіка засвітила інтер’єр будинку виконавця.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?