Олександр Педан розповів, чию сторону зайняв у конфлікті Притули та Фреймут: зробив неочікуваний вибір

Популярний український телеведучий Олександр Педан розповів, чию сторону зайняв в історії між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут, і вразив вибором.

Олександр Педан, Ольга Фреймут та Сергій Притула — єдине телевізійне тріо в Україні, яке було надзвичайно популярним довгий час, і яке змогло зробити з цієї співпраці цілу кар’єру, що трьом принесла статки, славу, можливість рухатися далі.

Після завершення співпраці у ранковому ефірі усі троє постійно формувалися у дуети та знімалися в різних шоу. То Олександр Педан з Ольгою Фреймут подорожували Україною, то Сергій Притула перехоплювати ініціативу та розважав публіку з зірковою подругою ввечері, то чоловіки співпрацювали між собою.

В усіх твоїх надзвичайна харизма, характер, цілеспрямованість та впевненість в собі. Здавалося, що їх буде важко посварити, адже етап, коли вони були конкурентами давно залишився позаду, і всі троє користувалися чи малої популярністю. Але як стало зрозуміло згодом, цій дружбі не було суджено тривати довго.

Олександр Педан розповів, кого підтримав у конфлікті Притули з Фреймут

Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан на Підйомі

Усе стало руйнуватися, коли Ольга Фреймут прийняла рішення змінити канал. Вона не попередила про це Сергія Притулу, через що і виник конфлікт. Але телеведучий спочатку все ж таки поступився і пробачив свою колегу, давши їй шанс отримати його серце назад. Тим не менш, Ольга Фреймут ним не скористувалася.

Вже через пару років ведучі знову сильно посварилися, і на цей раз остаточно. Сергій Притула не прийняв жарт Ольги на її день народження, коли вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відредаговано відео, в якому Сергій вітає її.

Притула пояснював, що сильно розізлився через те, що воно було відредаговане таким чином, або складалося враження, ніби він закоханий в свою колегу. Це виглядало ще більш цинічним на тлі того, що і так ходили чутки про роман між ними.

Олександр Педан у своєму інтерв’ю був вимушений відповісти на питання журналіста щодо того, чию сторону він зайняв. І зізнався, що насправді взагалі не брав участі у конфлікті, нікого не виправдовує, і не шукає винних, але так склалося, що з Ольгою Фреймут в них просто обірвався зв’язок, хоча наміру в нього такого не було. А от з Сергієм Притулою дружба таки витримала усі удари долі.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?