Камалія засвітила розкішну садибу колишнього чоловіка-мільярдера Захура у Великобританії: ще один палац

Найбагатша співачка України Камалія засвітила розкішну садибу колишнього чоловіка-мільярдера Захура у Великобританії. Виявляється, рівень життя бізнесмена не знизився.

Так, у 2022-го зіркове подружжя неодноразово давала інтерв’ю, в якому також розповідали про те, що фінансові справи вгору точно не йдуть, і навпаки бізнесмен багато чого втратив. Камалія зізнавалася, що рівень життя в них знизився, хоча вони продовжують перебувати на плаву, і не відмовляють собі у тих речах, що любили раніше. Хіба що набагато менше подорожують, і також не влаштовують свята.

На той момент ще ніхто не знав, що незабаром артистка повідомить про розлучення зі своїм чоловіком, з яким прожила в шлюбі більше 20 років. Власне, досі незрозуміло, чи вони розлучилися у 2023-у, або це сталося набагато раніше, і певний час замовчувалося. Як відомо, багато зірок не вважають за потрібне ділитися змінами в особистому житті, аж допоки не з’явиться новий партнер.

І це своєрідна пастка, в яку якось потрапили і Юрій Горбунов, і Святослав Вакарчук, тощо. Адже аудиторія може почати прописувати зіркам невірність, так як зізнання у розлучені із запізненням часто трактується невірно.

Камалія показала будинок, в якому Мохаммад Захур живе в Англії

Богдан Беспалов назвав причину розлучення Камалії і Захура
Богдан Беспалов назвав причину розлучення Камалії і Захура

Що відбувалося у шлюбі співачки та бізнесмена досі залишається загадкою. Тим паче, що розійшлися вони на вельми позитивні ноті. Інколи складається враження, що між нами взагалі нічого не змінилося, що підігріває інтерес до того, коли ж насправді в сім’ї настала криза, і стосунки Камадії та її обранця перейшли із любовних у дружні.

Але як би там не було життя продовжує свій рух, і нещодавно артистка в черговий раз поїхала до своїх дівчат. Як відомо, зараз вони знаходяться у Великобританії з огляду на безпеку. Хоча двійнята надзвичайно сумую за своїм домом, батько поки що не дозволяє їм повертатися. Артистка має можливість бачитися з ними коли захоче.

Богдан Беспалов назвав причину розлучення Камалії і Захура

І як стало відомо, їй завжди є де зупинитися. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, а вірніше засвітила інтер’єр будинку бізнесмена. Виявляється, будинок у Великобританії в нього нічим не гірший за український.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.