Туфлі на шпильках з гострим носком, волосся зализане: Тіна Кароль повернула в моду тренди 90-х (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль знову задає нові тренди. На цей раз артистка показала образ, який у багатьох асоціюється з 90-ми роками.

Сьогодні робочий графік української співачки Тіни Кароль перенасичений подіями – концерти, соціальні проєкти, записи нових пісень, зйомки кліпів, а у перервах нескінченні фотосесії для різних глянцевих журналів. Про все, що відбувається у житті, знаменитість із задоволенням розповідає у своєму офіційному мікроблозі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Так, напередодні Тіна Кароль оприлюднила фотографію, зроблену під час чергової зйомки. У кадрі Тіна Кароль з’явилася у цікавому образі. Пішохідним переходом на перехресті співачка йшла у світлій мікро-сукні, поверх якої був одягнений об’ємний білий жакет. Доповнили образ щільні чорні колготки та туфлі на шпильках із гострим носком. Завершенням аутфіту стало укладання з мокрим ефектом та макіяж. Зазначимо, що образ співачки дуже нагадував те, що носили модниці у 90-х роках. Навіть зализана зачіска відповідала стилю, що був у тренді тоді.

“Життя, як зебра: темні смуги завжди змінюються на світлі. Залишайся вірним собі”, – підписала кадри зірка.

Нагадаємо, що протягом своєї довгої творчої співачки кар’єри Тіна Кароль неодноразово змінювала свій стиль. У молоді роки зірка носила коротку стрижку і любила виходити на сцену в супер модному молодіжному одязі. З віком стиль Тіни став елегантнішим. Сьогодні артистка може дозволити собі абсолютно будь-яке вбрання від відомих люксових брендів, за які готова заплатити великі гроші.

Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень
Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень

В одному з інтерв’ю Тіна зізналася, що витрачає на сценічні образи майже весь свій гонорар, однак у повсякденному житті любить носити якісний та комфортний одяг непримітних забарвлень, щоб не виділятися з натовпу. Те саме стосується і зачісок з макіяжем. У повсякденному житті артистку найчастіше можна зустріти зі звичайним пучком та не нафарбованою.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.