З’ясувалося, хто насправді батько новонародженої дитини Марії Яремчук: “Це не Олександр Пономарьов”

З'ясувалося, хто насправді батько новонародженої дитини Марії Яремчук. Окрім Олександра Пономарьова преса та публіка не мали ніяких версій. Але все змінилося.

Плітки про роман Марії Яремчук та Олександра Пономарьова ходили вже дуже давно. Однак, обидва їх спростували. Хоча співак спочатку заявив про те, що в нього таки є роман зі своєю колегою, Марія Назарівна явно не вподобала подібний крок.

Врешті-решт, за офіційною версією, вони залишилися товаришами. Окрім того, Олександр Пономарьов постійно проявляє активність на особистій сторінці Марії Яремчук в соціальній мережі Instagram, і навіть цього не намагаєтьься приховувати.

Хоча зрозуміло, що Яремчук має приватну сторінку, і на публічній робить публікації рідко.

Ворожка Марія Тиха розповіла, хто батько дитини Марії Яремчук

Марія Яремчук розповіла про своє життя після завершення кар'єри
Ворожка Марія Тиха розповіла, хто батько дитини Марії Яремчук

Публіка впевнена, що така поведінка продиктована близькою дружбою чи можливо романом між артистами.

Ба більше, нещодавно стало відомо, що Марія Яремчук народила. Її ім’я батька поки що приховується, якщо взагалі зірка колись наважиться заговорити про те, від кого має малюка.

Нещодавно журналісти вирішили звернутися з цим питанням не до співачка, а до ворожки, яка зробила аналіз на картах таро та розповіла, що думає на цей рахунок.

Тиха зробила розклад. Вона розповіла, що батьком дитини співачки є творча особа, яка пов’язана з шоубізнесом. Наразі Марія, за словами відьми, у стосунках з цим чоловіком.

“Ця людина стовідсотково творча, адже падає Туз Кубків, людина творча. Він має стосунок до шоубізнесу. Це не Олександр Пономарьов, не показали карти. Карти не показали його вікову категорію”, – підсумувала Тиха.

Нагадуємо, що 5 років тому Марія Яремчук завершила музичну кар’єру, заявивши, що не може більше поступати через фобію. Зірка зізналася, що не плануєте взагалі відновлювати свою діяльність, і дійсно за увесь цей час вийшла на сцену лише раз заради Євробачення.

Тоді публіка не помітила нічого, що моглоб свідчити про те, що Марія Назарівна, наприклад, вийшла заміж.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.