Чим займається Віктор Павлік, поки молода дружина із сином та тещею на відпочинку в Ізраїлі: дуже щасливий

Поки молода дружина Катя Репяхова разом із тещею та сином відпочиває в Ізраїлі, співак Віктор Павлік не марнує час. Мав зробити це давно, але відкладав.

У травні 2024 року 58-річному співакові Віктору Павліку було проведено планову операцію на серці, після якої кілька днів провів у реанімації, але потім дуже швидко пішов на поправку і вже за кілька днів співав пісні у дворі клініки. Про це докладно розповідала його четверта дружина – молода блогерка і засновниця дитячого бренду одягу Катя Репяхова, яка фіксувала на камеру все, що відбувалося.

Після Віктора Павліка чекав ще один сюрприз – церемонія весілля, а також урочистості з нагоди 30-річного ювілею дружини та Дня народження сина Михайла. Дуже емоційний початок літнього місяця. Коли відгриміли всі сімейні свята, Катя Репяхова зібрала валізи і разом із сином і мамою рвонула на відпочинок до Ізраїлю. А чим у цей час опікується невиїзний Віктор Павлік?

Як з’ясувалося, Народний артист України теж зібрав валізу з обновками та подався до елітного санаторію на реабілітацію. Після прибуття Віктор Павлік записав відеозвіт та відправив його молодий дружині, що відпочіває з тещею в Ізраїлі.

Віктор Павлік показав, чим займається, поки дружина з тещею на відпочинку
Віктор Павлік показав, чим займається, поки дружина з тещею на відпочинку

Репяхова відразу його опублікувала з коментарем:

“Улюблений у санаторії на реабілітацію. І головне у наших обновках”.

Нагадаємо, що перед від’їздом за кордон до Ізраїлю Катя Репяхова разом із 58-річним Віктором Павликом вирушила магазинами, де купили артистові пару-трійку свіжих стильних футболок, шорти та шльопки. Знаючи, що співак буде користуватися жіночою увагою у санаторії, молода дружина хотіла, щоб він виглядав дуже гідно.

Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію
Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію

Здається, вийшло. Дружина залишилася задоволеною. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.