Арсен Мірзоян тут ні до чого: у Тоні Матвієнко з’явилася власна “дитина” від іншого відомого артиста

Чутки про роман українських артистів, які з недавнього часу стали співати дуетом – Тоні Матвієнко та Романа Скорпіона заграли новими фарбами. Що насправді відбувається?

Нещодавно в Мережі стали поширюватися чутки про можливий любовний роман між співачкою Тонею Матвієнко та виконавцем Романом Скорпіоном. Приводом стали їх спільні відео, на яких знаменитості не приховують теплих стосунків один до одного. Всі їхні ніжні погляди та обіймашки тут же були помічені глядачами. Самі артисти відмовляються коментувати цю тему, але нещодавно Скорпіон випадково проговорився, що у нього разом з Матвієнком з’явилася спільна “дитина”.

Так, на одному з радіо-інтерв’ю виконавцю поставили гостре питання – чи є насправді між ним та Тонею Матвієнком стосунки? Реакція Романа була негайною:

“У нас з’явилася чудова творча дитина…” – відповів збентежений артист, проте потім після паузи додав, що крім нього, у них з Антоніною Матвієнком нікого немає.

Зважаючи на все, йдеться про спільну творчість і композицію про кохання, яке пара записала кілька років тому. Зазначимо, що Тоня Матвієнко зараз одружується зі співаком Арсеном Мірзояном, з яким виховує доньку Ніну, названу на честь знаменитої бабусі Ніни Матвієнко. Щодо особистого життя Романа Скорпіона, то його він тримає в суворому секреті. Однак, після спільних виступів з Антоніною, багато шанувальників почали підозрювати, що між парою стосунки дещо ближчі, ніж просто творчі. Редакція УНІАН звернулася до Романа Скорпіона за коментарем, після якого питань стало ще більше.

Відомий артист зробив гучну заяву про близький зв'язок із Тонею Матвієнко
Відомий артист зробив гучну заяву про близький зв’язок із Тонею Матвієнко

Артист зазначив, що не розуміє, чому його постійно хочуть втягнути у якісь стосунки, а його ім’я раптово стало прицілом для ЗМІ і навідріз відмовився говорити на тему, пов’язану з Тонею Матвієнком та своїм особистим життям.

“Ви хочете, щоб мене побив Арсен?”, – сміючись сказав Роман Скорпіон.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.