Каменських завела собі нових подружок за кордоном: старих довелося забути через Потапа – хто всі ці дівчата

Співачка Настя Каменських після чуток про розлучення з Потапом кардинально змінила не лише країну проживання, але своє оточення. Хто знаходиться поряд із артисткою зараз?

У 2022 році в Мережі почали активно поширюватися чутки про розлучення пари, що найбільш обговорюється в українському шоу-бізнесі – Насті Каменських і Потапа. Особливо вони загострилися, коли пара повернулася з-за кордону і не разу не з’явилася на публіці разом і не дала жодного спільного інтерв’ю.

Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на ексклюзивну інформацію з близького оточення Насті, повідомив у своїй програмі, де обговорює всі таємниці зірок, що причиною розлучення послужив зв’язок Потапа із подругою Каменських – Анною Завгородньою. До війни дівчата були дуже близькі та практично не розлучалися. І хоча самі знаменитості вдають, що, як і раніше, пара, у це віриться важко. Тим більше, що самі ж артисти періодично підливають масла у вогонь.

Потап і Настя Каменьских

Так стало відомо, що Настя та Потап вже давно не живуть разом. Подружжя роз’їхалося по різних країнах і окремо будує свої кар’єри за кордоном. Поки Потап шукає нові таланти, Каменських займається просуванням кар’єри латиноамериканським музичним ринком і вже встигла записати кілька нових треків іспанською мовою. А нещодавно Настя записала дует із молодим зухвалим виконавцем Віталієм Островським. Після виходу гарячого кліпу з’явилося ще більше питань. А поки що в Мережі обговорюють стосунки між подружжям, співачка представила публіці своїх нових подруг.

У мікроблозі з’явилася кумедна фотографія, де співачка позує в оточенні красивих молодих дівчат.

Каменських завела собі нових подружок за кордоном
Каменських завела собі нових подружок за кордоном

“Our Dream Team”, (наша команда-мрії) – підписала кадр артистка. У Мережі відразу з’явилися коментарі.

Багато хто відзначив, що у команді Насті дуже гарні дівчата, а також обсипали компліментами співачку, яка виглядала дуже щасливою.

Нагадаємо, що нещодавно відбулася річниця весілля Насті Каменських та Потапа. Цього дня співачка оприлюднила фотографії, зроблені на церемонії одруження та привітала чоловіка з важливою датою. Потап не став на цьому акцентувати увагу і ніяк не відзначив подію в соцмережах.

Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з річницею весілля
Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з річницею весілля

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.