Розрив стосунків та очищення від минулого: Настя Каменських розповіла, про що довго мовчала

Настя Каменських на тлі останніх новин зробила заяву, яка повністю може перевернути уявлення про співачку та її взаємини з коханим. Детальніше в матеріалі.

Як відомо, поки Настя Каменських активно займається творчістю та просуванням своєї фігури в іспаномовних країнах, в Україні шириться чутки про те, що її чоловік Потап зраджує їй з кращою подругою Анною Андрійчук. А ще рік тому в мережі з’явилася новина схожого характеру, але про колишню підопічну продюсера Євгенію, яка власноруч зізналася у тому, що була його коханкою.

І якщо тоді Настя Каменських все ж таки відреагувала на чутки, хоча і через місяць, то в цей раз зберігає мовчання. Втім, фанати вже помітили, що вона не з’являється у компанії своєї кращої подруги і трохи змінила лінію поведінки. Зокрема, в неї з’явилася нова дует на пісня, і вона вельми незвичайна, адже вперше пристрасть вона показала не зі своїм чоловіком Олексієм, а з іншим вокалістом.

Настя Каменських розповіла, що хотіла сказати новою піснею

Настя Каменських розповіла про стосунки зі співаком Ostrovskiy

Як відомо, композиція — це спосіб щось розповісти глядачу, а також можливість відкритися з іншої сторони. Адже в принципі творчість допомагає нам виражати себе, свої почуття, приховані сторони, тощо. Так як презентація нового кліпу Настя Каменських триває, нещодавно надійшла і інтерпретація від авторів даної роботи.

“Зрада – це завжди бруд, який неможливо із себе змити, хоч як не старайся. Довкола цієї ідеї ми розвинули кінометафору “Гріхи”, у персонажів якої перевтілилися виконавці. Цим музичним відео хочеться нагадати глядачеві, що у будь-яких стосунках відчуття власної гідності має перемагати сліпу прив’язаність. Але далеко не всі гріхи можна відпустити”

Цікаво, що саме такий посил Настя Каменських та Островський заклали у відео роботу саме у момент, коли навколо Потапа розігрівається скандал з його імовірною невірністю.

Зазначимо, що Анна Андрійчук також не коментує плітки, які навколо неї ходять. А її колишній чоловік Позитив вельми складно реагує на коментарі в інтерв’ю стосовно Потапа.

Схожі статті

Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?

Хто поклав кінець коханню Могилевської і Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років була сама

Хто поклав кінець великому коханню Наталії Могилевської і Єгора Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років провела у самотності. І після всього співачка не говорить про бізнесмена.