Ніколи не приховував своєї позиції і показав свою сутність: колега Олега Винника розкрив його таємницю

Лідер музичного гурту "Мері" та колега Олега Винника Віктор Винник публічно розкрив його таємницю. Чому ж насправді зірка виїхав до Німеччини?

Новина про те, що Олег Винние виїхав за кордон і не збирається поки повертатися до України наробила чимало шуму. Адже співак здавався багатьом своїм шанувальникам справжнім патріотом, а коли настала кризова ситуація, зник непросто з полі зору, з усього інформаційного простору. Навіть на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він не виходив на зв’язок.

Через декілька місяців адвокат Олега повідомила про те, що нібито він має важку хворобу і лікується в Європі. Тим не менш, діагноз названий так і не був. Через це довіра до співака значно зменшилася, ал фан-клуб повелителя мовчить наполягав на тому, що Олег фінансує закупівлю автомобілів для захисників, і піклується про свою батьківщину як ніхто інший.

Віктор Винник розповів про справжню позицію Олега Винника

Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України
 Віктор Винник розповів про справжню позицію Олега Винника

На рахунок українських зірок-втікачів вже було багато розмов, інтерв’ю та думок. Майже усі журналісти розпитують українських знаменитостей про те, як вони ставляться до своїх колег та чи то вирують їхніх вчинки. Зокрема, нещодавно таке саме питання отримав і Віктор Винник.

“Кожен чинить в міру своїх цінностей. Ніколи цей артист не приховував своєї позиції. Не може людина, яка виступає на “огоньках” у формі російського офіцера чи солдата, мати якісь принципи. А тепер хтось дивується тому, що він у Німеччині”, – поділився думкою Віктор.

За словами Віктора, шанувальники Олега, які продовжують його захищати та ігнорують правду, ніколи і раніше не помічали очевидного, хоча все було зрозуміло як день.

Нагадуємо, що 7 років тому виконавець потрапив у гучний скандал з соціальною рекламою, яка знімалася росіянами. Виник був пов’язаний з кампанією щодо Криму. Зрозумівши, яку помилку Олег зробив, він перепросив у українців та заявив, що не знав, нібито зміст реклами буде саме такий. Хтось йому повірив, хтось ні, але повелитель мовчить завжди наполягав на тому, що гадки не мав, в чому бере участь.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.