“Кути Джолі”, ботокс чола, гіпер-корекція: пластичний експерт проаналізував, що з обличчям Миколи Тищенка

Експерт із пластики після детального вивчення фотографій та відео з Миколою Тищенком перерахував усі маніпуляції, які були проведені з обличчям ресторатора.

Бізнесмен і ресторатор Микола Тищенко, який завоював широку популярність після участі у кількох рейтингових телепроектах, таких як “МастерШеф” та “Ревізор”, почав будувати кар’єру в політиці та висунувся до Ради від партії “Слуга народу”. Його шанувальники з цікавістю спостерігали за тим, що відбувається, однак через час нардеп Микола Тищенко перетворився на справжній “мем”. Його безглузді висловлювання досі обговорюють у Мережі. А з недавнього часу почали детально обговорювати його зовнішність.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Після останнього інтерв’ю, на якому 52-річний народний депутат з’явився з абсолютно невпізнанною особою, у коментарях почали порівнювати його з російським президентом Путіним та фрик-блогером, який сильно зловживає алкоголем – Олегом Манголом. Однак у Тищенка зовсім інша проблема. Ресторатор явно перестарався зі своїми косметологами уколами краси.

Пластичний експерт розповів, що зробив зі своїм обличчям Микола Тищенко
Пластичний експерт розповів, що зробив зі своїм обличчям Микола Тищенко

Так, популярний експерт із пластики обличчя Дмитро Святов уважно вивчив відео з Тищенко та припустив, що у нардепа філери в середній частині обличчя та на вилицях – так звані “щічки-яблучка”. Причому експерт зауважив, що корекцію було зроблено ще у 2019 році. Нині це вже гіперкорекція. Також Тищенко збільшив губи та зробив уколи ботоксу на міжбрівній частині обличчя та на лобі. Можливо, 52-річному Миколі Тищенку намагалися зробити “кути Джолі”, але не вийшло і філер розтікся по всьому обличчю і тому воно стало виглядати опухлим та “м’ясистим”. Експерту здається, що на цьому Тищенко не зупинився і зробив собі блефаропластику повік, оскільки змінилася форма очей.

“Скажіть, він виглядає молодшим після цього?”, – поставив питання експерт.

Схожі статті