Вона не чекала обіцяного та народила дітей не від нього: Андрій Данилко розповів про своє велике кохання

Андрій Данилко ніколи не розповідає про свої стосунки з жінками і замовчує правду про романи. І лише про одну він зізнався публічно протягом усієї своєї кар'єри.

Мова йде про той самий вид кохання, яке надихає та змушує рухатися вперед. Як поети насичуються любов’ю до жінок та створюють шедеври, так і Андрій Данилко мав свою власну музику.

Андрій Данилко розповів про своє перше кохання

Андрій Данилко розповів про своє перше кохання, яке вплинуло на його кар'єру
Андрій Данилко розповів про своє перше кохання

Близько 20 років тому Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів про дівчинку, яка надихнула його на створення образу Вєрки Сердючки. Мова йде про його однокласницю, в яку він був закоханий.

Ганна Сердюк не приймала залицяння від Андрія, і взагалі не сприймала його всерйоз. Дівчинка була відмінницею, дивилася у майбутнє. Коли Данилко зрозумів, що не отримає від дівчини взаємності, то обіцяв, щоб увіковічити її. Хто міг знати, що серед мільйонів зізнань та обіцянок, саме це буде правдивим?

Так, незабаром Вєрка Сердючка ожила, і стала справжньою сенсацією. Поруч з нею опинилася її мама Інна Адольфівна — акторка, з якою Андрій Данилко познайомитися пізніше під час навчання в коледжі, із якою спочатку не палатна є, але згодом стане хорошими друзями.

Ганна Сердюк отримала освіту, стала шкільною вчителькою. Вона народила декількох дітей, і як з’ясувалося, так і не сприймає Андрія Данилка всерйоз. Журналісти завітали до неї додому, і почали розпитувати про те, як склалося життя жінки, яка доклала свою руку до появи на світ веселою провідниці. Вона в свою чергу заявила, що творчість колишнього однокласника їй не подобається. Мовляв, не любить чоловіків, які одягаються у жінок.

Журналісти зовсім не очікували такої чесної відповіді, адже зазвичай колишні знайомі зірок намагаються наблизитися до них, або якось прийняти участь хочаб в історії становлення зірки. Але Ганна Сердюк не зрадила собі, і зізналася, що як не любила Андрія Данилка, так і не любить.

Варто відзначити, що іншою людиною, яка допомогла Андрію Данилку піднятися на небосхил також була його однокурсниця. Інна Білоконь досі поруч з ним, хоча давно створила власну сім’ю.

Схожі статті