Гайтана зізналася, як стала розлучницею і сама не знайшла щастя: зробила те, чого собі ніколи не бажала

Популярна українська співачка Гайтана вперше розповіла про те, як стала саме тією жінкою, яка чекає на свого обранця від дружини. Усі деталі в статті.

Свого часу Гайтана була однією з найпопулярніших українських виконавиць, і при цьому мала шалений потенціал. Співачку все розпитували, коли ж вона почне виконувати омріяний джаз, але популярною музикою все і закінчилося. Згодом стало відомо, що артистка з головою поринула у нові стосунки, народила дівчинку, а згодом емігрувала.

Лише в період, коли драми в особистому житті закінчилися, Гайтана змогла зізнатися, що дуже пошкодувала про стосунки з колишнім продюсером Едуардом Клімом.

Гайтана розповіла, як стала коханкою Едуарда Кліма

 Гайтана розповіла, як стала коханкою Едуарда Кліма

Так, зустрічатися з ним артистка почала, ще тоді, коли в нього була родина. Однак, він залишив свою дружину, дітей, і опинився в обіймах виконавиці. Для журналістів ця картинка була надзвичайно привабливою, і обидва старалися, аби справити гарне враження.

“Якщо чесно, я не пам’ятаю, коли у нас почалося все серйозно. Не було такого, що в певний день я з’явився на порозі квартири Гайтани з фікусом і словами: “Я прийшов до вас навіки оселитися”. Все відбулося плавно. Вперше я побачив співаючі губи. Це був якийсь кліп, в якому ці губи співали приспів, фразу  іноземною мовою. Потім я дізнався, кому вони належать…”, – зазначивЕдуард в архівному інтерв’ю для журналу Viva.

Вже пізніше стало зрозуміло, що ця історія руйнується, і з надзвичайною силою. Зокрема Гайтана не приховувала своїх негативних емоцій від пережитого, визнавала, що допустилися помилки, і вступати у стосунки з одруженим було не варто, що б там не було.

Цікаво, що Олександр Пономарьов якось підтвердив чутки про те, що Олена Мозгова була закохана у Едуарда Кліма. Тож його репутація чоловіка, який захоплює жіночі серця виправдовувала себе.

Зараз Олена Миколаївна щаслива у шлюбі з Девідом Аксель родом і виховую дочку Соломію, і так само Гайтана проживає за кордоном разом зі своїм коханим чоловіком-продюсером і донечкою.

Схожі статті