“Ми розлучаємося”: Каменських відповіла на чутки про розрив з Потапом і зізналася, що коїться в їхній сімʼї

Відоме українське подружжя Каменських і Потапа довгий час не коментували своїх стосунків. Нарешті, співачка не витримала і випалила всю правду.

Популярна виконавиця Настя Каменських залюбки коментує свою творчість та громадське життя. Зірка часто з’являється на інтерв’ю у відомих блогерів та телеканалів. Крім того, жінка зосередила свою увагу не тільки на українській аудиторії, а й на закордонній, тож постійно з’являється у латиноамериканських ЗМІ. Проте, про своє особисте життя маже нічого не розповідає. Шанувальники вже давно пліткують, що вона приховує незручну правду – Каменських і Потап розлучаються.

Нарешті, у коментарях для проєкту “Ранку в великому місті“, Настя зізналася, що коїться в їх родині. За словами співачки, вона не розуміє, чому фани досі не заспокоїлися та не відкинули чутки про розлучення, адже ні вона, ні її чоловік не давали приводу для таких розмов. Проте, користувачі мережі іншої думки. Зважаючи на те, що пара не мешкає разом та майже не з’являються разом, вони впевнені, що шлюбу артистів настав кінець.

Настя Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Настя Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

Каменських запевняє, що у їх сім’ї все добре, про розлучення немає навіть думок. Пара досі кохає одне одного та не збирається нічого змінювати. Вона обурена такими звинуваченнями та запевняє, про кризу у стосунках відразу повідомить.

“Мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я вже кажу, що ми не розлучилися. Ми навіть ніколи не робили такої заяви. Нічого не було, щоб подумали, що розлучаємося. Я тобі кажу і всім глядачам. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком”, – повідомила зірка.

Настя Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Настя Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

Що ж, наразі у цій історії можна поставити крапку. Чи ні? Адже подібних заяв та спростувань від Олексія Потапенко не було. Чоловік й досі не реагує на плітки та воліє мовчати.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.