Олена Кравець вперше зізналася, чи дійсно не шкодує про звільнення з Кварталу: “Дуже важке рішення”

Олена Кравець вперше зізналася, чи дійсно не шкодує про звільнення з Кварталу. З моменту даного рішення пройшло вже 2 роки, і багато чого змінилося.

Олена Кравець впродовж 20 років була невід’ємною частиною колективу Квартал. Бо з неї неможливо було уявити майже жодну сценку, адже так чи інакше були потрібні жіночі персонажі, а представниць жіночої статі у команді, окрім неї не було.

Тому часто гумористи приходили до рішення, що тещу, свекруху, або навіть дружину грали чоловіки. Однак, завжди повинна була бути героїня, яка вилучає жіночність, і це завжди було про Олену.

Тому новина про її звільнення була і неочікуваною, і навіть вражаючою. Все ж таки Кравець працювала у даному жанрі і саме з цими людьми з самої юності.

Олена Кравець розповіла, чи шкодує про звільнення з Кварталу

Олена Кравець допомогла бананам у Сільпо
Олена Кравець розповіла, чи шкодує про звільнення з Кварталу

Після звільнення Олена подалася у телеведучий, і вельми успішно справлялася зі своєю задачею. Однак, не встигла стати незалежною, як потрапила у скандал через державне фінансування своєї програми, через що була вимушена відмовитися.

Зараз вона веде разом зі своєю дочкою подкаст на YouTube. Безумовно, він приносить перегляди, заробіток, тощо, однак це не ті об’єми, і зовсім не той ефірний час, який колись Олені діставався у команді Кварталу.

Нещодавно вона дала черговий коментар на рахунок того, чи шкодує про своє звільнення, і зізналася, як почувається на цей рахунок.

“Дуже важке рішення. Трохи гордівлива історія, я зізнаюся. Типу я підводжу людей, кривджу. Мені тоді треба було обрати себе. Ми можемо нормально з хлопцями розмовляти завдяки тому, що вони знають мене давно. Я могла сказати, що мені потрібно взяти паузу. Коли я зрозуміла, що пауза затягнулася. Я сказала, що йду”

Гумористка зізналася, що намагалася бути максимально чесною із собою, а тому орієнтувалася здебільшого на свої почуття та емоції, і не мислила категоріями про те, що правильно, а що ні. Саме тому вона прийшла до рішення, що хоче іти і більше не розважати людей.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.